Utolsó sziszegések

  • Dr. Gy. Dr. Fűegér: Hö! Gúr nem vesz fel lakhatási támogatást??? Balek. :D (2012.02.16. 03:48) Éh in shake
  • TrueY: Nekem a Dave című film jut az eszembe (nagy kedvencem, qltura.blog.hu/2009/12/12/film_dave ). Nem ... (2012.02.09. 14:30) Spontán Viktor
  • Dr.Betépett felhasználó: @lariflari: Hogy te mekkora tahó amőba vagy. (2012.02.09. 14:20) Tállai Bandi fagyos orgazmusa
  • Állítsuk meg a .........: @deruyter: orbánt a picsa sem kérte fel évértékelő beszédre! Nincs benne a munkaköri leírásában. ... (2012.02.09. 13:32) Tállai Bandi fagyos orgazmusa
  • tcom: @Occam beretvája: "" Igen a magyar ilyen ostoba" Téged olvasva akár igaz is lehetne.De hát rajta... (2012.02.09. 12:27) Tállai Bandi fagyos orgazmusa
  • Utolsó 20

Csurka és lófarok

2011.11.04. :: Snakeskin

csucsu.jpgSejthető volt, hogy Csurka István egy vagon csilit dug majd a fenekébe az Új Színház melletti, és a Dörner-kinevezés elleni tüntetésre reagálva, majd sárkányos fingfelhőket ereget bőszmagyar szelepéből, de azt nem gondoltam volna, hogy ennyire dedós, kisstílű, pitiáner eszközhöz fog nyúlni.

Az október 27-én megjelenő Magyar Fórumban – mely ordas betűkkel hirdeti, hogy ez bizony „Csurka István lapja” – megjelenő agymenés láttán először Hanti Vilmosnak, a MEASZ és az Ellenállók Nemzetközi Szövetsége, a FIR elnökének lett gyanús valami az őt ábrázoló fotó kapcsán. A kabátján viselt, vastag vonallal áthúzott horogkeresztes kitűzőről (varázslat!) eltűnt az áthúzás, így Csurka lapjában az antifa elnök egy szimpla horogkereszttel pózol, márpedig Hanti nem emlékezett arra, hogy ilyen kelléket szerzett volna be mostanában.
nepszava.jpg                                                       Az eredeti népszavás kép

csurka2.jpg
                                                  A hamisított kép Csurka lapjában

Csurka István lapja merészen fotosoppol, ízlésesen, üdén. Vidám fiúk ezek, francba mindennel, hamisítsunk, egy jó poénért bármit! Hanti persze helyreigazítást kért a laptól, amit sokan furcsának találtak, mert nincs az a kétségbeesési szint, amikor Csurkától kérni kellene valamit. Pert neki, oszt hadd fizessen.

Hanti rövid egyeztetés után maga is erre a következtetésre jutott, és rendőrségi feljelentést tett tiltott önkényuralmi jelkép használata miatt. A nyomozás eredménye, a büntetés súlyossága lényegtelen. Itt maga a pofátlan, megalázó és minden eddigi szint alá süllyedő hamisítás ténye az, ami miatt Csurkát kezelni kellene, hogy mi ellen, azt már nehezebb lenne megmondani, mivel nincs olyan ismert agyi és lelki deformáció, amelyre nem lehetne gyanakodni.

Nem ez volt az egyetlen hamisítás. A horogkeresztes cucc eredetileg a Népszaváé, egy másik, amely Márta Istvánt ábrázolja, a HVG-é. Ezen a még hivatalban lévő igazgató náci karlendítéssel pózol – legalábbis a Magyar Fórum által közölt felvételen, mert az eredetin csak mutat valamit. Természetesen mindkét fotó (Népszava, HVG) jogvédett, engedélyt a használatukra nem kértek (nem is kaptak volna), de a lopás már csak hab a hamisítási szartortán.

csurka1.jpg
                                     A HVG eredeti fotója és Csurka lapjának hamisítása

A Népszava pert indít, tőlük a millás demonstráció kapcsán is lopott a Magyar Fórum, a HVG valamin törheti a fejét, mert egyelőre nem perel, csak kiszámlázza Csucsu bának a lopott fotók költségeit. (Remélem, hogy nem fizetnek, és kezdődhet az igazi buli.)

Az öreg „szellemi atya” egyébként új sorozatot indított lapjában „Az intendáns rovata” címmel, amelyben erkölcsi dörgedelmeket intéz híveihez az Új Színház, és különös tekintettel a még hivatalban lévő, elfajzott vezetés szemtelen stílusa kapcsán.

Mostani írásában azon háborog, hogy a színház honlapját nem változtatta meg Márta István az ő szája íze szerint, s még az átadás utáni előadásokat is feltünteti.

Márpedig ez képtelenség. Függetlenül attól, hogy milyen színvonalúak ezek a produkciók és milyen jelentést hordoznak, a leköszönő vezetésnek nincs joga ezeknek a költségeivel és szellemével megterhelni a február elsejétől érvényes Új Színházat. Ezeknek az előadásoknak a költségeit és a repertoárba illesztésüket az új rendszer nem vállalhatja. Ez nem más, mint betartás és visszaélés azzal a helyzettel, hogy most még a régi vezetés van birtokon belül.

Csurka is tisztában van vele, hogy hülyeséget írt le. Az évadtervet, a hozzá tartozó költségvetéssel a közgyűlés elfogadta. Majd ha február elsejével bevonszolja magát új (már nem Új) színházába, azonnal töröltethet mindent, kirakhatja a „Barátom, Szálasi” című musical szereposztását, de addig nyugi.

"A színház mai vezetése részéről az volna a becsületes eljárás, ha Schiller Don Carlosának novemberre tervezett bemutatója után már nem tartana új bemutatót" – írja Csurka. A „becsületes eljárás” kifejezésen röhögni ér? A szélsőjobb 77 éves óvodása becsületességről, erkölcsről és megújulásról beszél, miközben lop, csal, hamisít, hazudik. Történelemhamisításról óbégat újságjában, miközben még a fotókat is lopja, majd rommá fotosoppoltatja azokat. A Der Stürmer név mond valamit?

Hanti Vilmos véleménye szerint „Csurka tette egy szánalomra méltó öregember kicsinyes, gyermeteg bosszúállásának tekinthető. A MIÉP vezetője Európában a mai napig hírhedt szélsőjobboldali közéleti személyiségnek számít, de a MEASZ elnöke a parlamentbe bekerült Jobbik előretörését sokkal veszélyesebb jelenségnek tartja, amihez képest Csurka hamisítása és intendánsi kinevezése "játszótéri homokozásnak" tekinthető.”

Igaza van, de nem kellene megvárni, amíg a beste kölke észreveszi, hogy a mellette homokozó kisgyereknek sokkal faszább lapátkészlete van, mint neki.

Tarlós István pedig Csurkával szépen házhoz ment egy büdös nagy lófarokért. És nem érti, hogy mi a probléma. Beleszart a ventilátorba, az meg csak forog, forog, szép időket idéző barna pöttyökkel hintve be a főpolgármester arcát. Mire lemossa, máris jön az újabb adag. Egyszerűbb lenne kikapcsolni és kidobni a kukába, de az gyengeségre utalna Tarlós szerint. Akkor inkább szaros marad. Tegye. Bűze lágyan belesimul az akol melegébe.

Szólj hozzá!

Címkék: média tarlós istván lopás csurka istván miép hamisítás márta istván dörner györgy új színház

A bejegyzés trackback címe:

https://snake.blog.hu/api/trackback/id/tr823352087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása