Utolsó sziszegések

  • Dr. Gy. Dr. Fűegér: Hö! Gúr nem vesz fel lakhatási támogatást??? Balek. :D (2012.02.16. 03:48) Éh in shake
  • TrueY: Nekem a Dave című film jut az eszembe (nagy kedvencem, qltura.blog.hu/2009/12/12/film_dave ). Nem ... (2012.02.09. 14:30) Spontán Viktor
  • Dr.Betépett felhasználó: @lariflari: Hogy te mekkora tahó amőba vagy. (2012.02.09. 14:20) Tállai Bandi fagyos orgazmusa
  • Állítsuk meg a .........: @deruyter: orbánt a picsa sem kérte fel évértékelő beszédre! Nincs benne a munkaköri leírásában. ... (2012.02.09. 13:32) Tállai Bandi fagyos orgazmusa
  • tcom: @Occam beretvája: "" Igen a magyar ilyen ostoba" Téged olvasva akár igaz is lehetne.De hát rajta... (2012.02.09. 12:27) Tállai Bandi fagyos orgazmusa
  • Utolsó 20

fidesz.cum

2012.01.06. :: Snakeskin

ot.jpgAz utóbbi idők toronymagasan legjobb híre és legnagyobb poénja, hogy a fidesz.com és az mszp.com végződésű oldalak éppen azt tartalmazzák átirányítással, amit a politikai pártok közéleti működésük során szürke hétköznapira lefordítva műveltek/művelnek a választókkal, kik önként vállalják a mélytorkot, bár mostanában egyre gyakrabban akad torkukon a csőd(ör)péró. Van ott orál, anál, sima, fonák, lábasfej, öklözés, tágítás, szűkítés, amit csak a ragyogó emberi fantázia ki tudott eddig termelni a szex ragyogó ege alatt.

Kemény pornó mindkét oldalon, mint a való életben – mégis az tűnik valóságosabbnak. Zseniális ötlet, bárki is csinálta. Tartalmilag ugyanaz, a „hogyan b@sszuk meg (és minden ehhez kapcsolódó tevékenység) a pógárokat?” teljes pompájában tárul elénk. Talán csak annyi a különbség, hogy ott mintha élveznék a dolgot, a mátrixon innen napjainkban már nem akkora a lelkesedés egy-egy Matolcsy-féle arcpakolás után.

Török Zsolt például izgalmasnak találja a dolgot, de ennél sokkal jobban izgatja az államcsőd fenyegető ánuszrózsája. Táguló fogalom az izgalom, s igaza van, innentől közügy, ki mire gerjed. A szoci szóvivő hozzátette, hogy megpróbálják visszaszerezni a domain címet, mert nem szép dolog visszaélni politikai pártok nevével.(De. Ebben az esetben a legszebb, ne piszkáljatok bele!)

Selmeczi Gabi sajnos nem reagált a Blikk megkeresésére az ügyben. Pedig almában, körtében, narancsban nagyon otthon van, érdekelt volna, hogyé' a banán?

Lehetne felesleges tréfákat elsütni Vona szélsőjobb kezéről, Semjén kenetfétiséről vagy Schiffer lombosáról, de sajnos csak a szocik és narancsosok részesültek az isteni szerencsében, hogy a saját nevük alatt élvezhetik a netből fröccsenő gyönyört.

Eszükbe ne jusson tenni ellene. Végre valami, amiért tényleg érdemes beírni a keresőbe a pártok nevét.

(Ápdét: az oldalak elérhetetlenné váltak a nap folyamán. Fákk.)

Szólj hozzá!

Címkék: pornó szívás MSZP Fidesz Selmeczi Gabriella Török Zsolt

A bejegyzés trackback címe:

https://snake.blog.hu/api/trackback/id/tr493523513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása