Utolsó sziszegések

  • Dr. Gy. Dr. Fűegér: Hö! Gúr nem vesz fel lakhatási támogatást??? Balek. :D (2012.02.16. 03:48) Éh in shake
  • TrueY: Nekem a Dave című film jut az eszembe (nagy kedvencem, qltura.blog.hu/2009/12/12/film_dave ). Nem ... (2012.02.09. 14:30) Spontán Viktor
  • Dr.Betépett felhasználó: @lariflari: Hogy te mekkora tahó amőba vagy. (2012.02.09. 14:20) Tállai Bandi fagyos orgazmusa
  • Állítsuk meg a .........: @deruyter: orbánt a picsa sem kérte fel évértékelő beszédre! Nincs benne a munkaköri leírásában. ... (2012.02.09. 13:32) Tállai Bandi fagyos orgazmusa
  • tcom: @Occam beretvája: "" Igen a magyar ilyen ostoba" Téged olvasva akár igaz is lehetne.De hát rajta... (2012.02.09. 12:27) Tállai Bandi fagyos orgazmusa
  • Utolsó 20

Aki kurvának áll...

2012.01.19. :: Snakeskin

orb.jpgNézem ezt az apró, ráncokkal meggyötört, vérben úszó szemű embert, amint nyilvános megvesszőzése után sajtótájékoztatót tart, és vállvonogatva próbálja teszkósítani azt a szart, amit ő csomagolt. Hallgatom, ahogy erőltetett, modoros hangsúlyokkal magyarázza a sajtómunkásoknak: nincs itt semmi látnivaló, nem értjük, mi a franc ez az egész, de legalább most bebizonyosodott, hogy semmi.

Éppen felmosták vele a padlót, s lelkesen magyarázza, hogy felmosórongynak lenni csudijó, mert az legalább közvetlen közelről érzékeli a problémát - ami nincs egyébként, mert a magyar padlón még egy légy is seggre esne, olyan tükör. És mondja a magáét, hogy itt óriási félreértések vannak, emberek, ezek az urak az Európai Parlamentben azt sem tudják, miről beszélnek, keverik a penészt a pénisszel, és bizony el sem olvasták a Szent Alkotmányt, mert akkor nem beszélnének salátákat. Kivéve persze azokat, akik biztosítják őt, hogy fasza gyerek. Azok jól látják a helyzetet.

"Akkor vagyok kemény, amikor a hazám érdeke azt megkívánja, és akkor kötök kompromisszumot, amikor a magyar emberek érdeke megkívánja."

Kemény. Vállvonogatva, legyintve, ajakfittyentősen. Itthon gúnyolódva, sértően, kioktatva zavarnak el a bús picsába mindenkit, aki a tegnap legfelsőbb szinten elhangzott aggodalmakat megfogalmazta, erre mi történik? Jaaa, függetlennek kellene maradni a központi banknak? Jaaa, nem tetszik az MNB és a PSZÁF összevonásának ötlete? Hát mééé nem tetszettek mondani? Gond egy szál se, "nekünk az ügy nem fontos. Ha az Európai Bizottság úgy gondolja, hogy ne vonják őket össze, akkor külön maradnak". A bankos dolgokat megvizsgáljuk, újraértelmezzük, átírogatjuk. Ennyi ez, emberek, minek kell itt hisztériázni? Ne csapkodjon bennünk az idegféreg, csak egy emberi szó kell, oszt jó nagyot.

Olvasom Selmeczi Gabriella izéjét, hogy akkor most a mi országunk jól meg van védve. Ez megnyugtat, mert így világos, hogy háború van, a háború pedig maga a béke, ahogyan egy Orbán Viktort nagyon jól ismerő ember megfogalmazta 1948-ban. (Azt is mondta, hogy a tudatlanság erő, de Selmeczire tekintettel ezt most ne taglaljuk bővebben.) Támadás elhárítva, jöhet az újabb háború, addig jó nekünk, ameddig a mocskosok harcolni akarnak. Olyankor lehet ekkora hülyeségeket közleményezni, a nép pedig örül, hogy a Harczos megvédte országát .

Nincs probléma. A múlt hét arról szólt, hogy a kormánypárt fontosnak vélt emberei egyszerre üvöltötték tele a világot azzal, micsoda mocsok dolog az országunkat ért politikai és ideológiai össztűz, amelyet a szocik és a „nincshazájuk” csoportok vezényelnek. Példátlan, hallatlan skandallum. Az apró ember pedig kiáll, csippent egyet azzal a szép, vérben úszó szemével, s hanyagul közli: "aki lónak áll, az húzzon, vagyis aki politikusnak megy, az ne lepődjön meg, hogy időnként durván megtámadják." Igen. Aki kurvának áll, az ne lepődjön meg, ha. De akkor miért tesz úgy vele együtt mindenki a környezetében, mintha nagyon fájna, amikor rámásznak? Mi ez a nagy sikongatás, mi ez a hörgés, mi ez a vinnyogás? A kérdés költői, a válasz bizarr, mint egy beteg japán pornó.

Nézem ezt az apró, saját félreértelmezésbe belerokkant embert, és az jut eszembe, mi lenne, ha egyszer betörőt fognék hajnalban a lakásomban, aki ahelyett, hogy menekülni próbálna, meghívna egy kávéra a saját konyhámban, és elmagyarázná, hogy a kirámolásom pusztán technikai jellegű kérdés, szimbolikus, ha úgy tetszik, már ne is haragudjak. Az a pénz ott a bal felső fiókban csúnya dolgokat művelhet az emberi természettel, inkább megelőzné a bajt, ha nem baj - ha baj, nem baj. Természetesen mondhatok rá csúnyákat, hiszen aki betörőnek megy, az ne csodálkozzon, ha, no nem igaz? Egyébként finom a kávé, de most már hazamenne, ne, ne is marasztaljam, valamikor pihennie is kell. Ne köszönjem meg, „dzsászt dú máj dzsáb”.

Fellélegezhetek. Meg vagyok győzve.

Még egy kávé?
Addig elmesélem, hol tartom a családi ezüstöt.

50 komment · 1 trackback

Címkék: 1984 bukás bátor bóvli Fidesz Orbán Viktor Európai Unió EP dejónekünk

A bejegyzés trackback címe:

https://snake.blog.hu/api/trackback/id/tr133587528

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Orbán, hamis vádak és hibák 2012.01.20. 14:32:51

A szerdai EP-vitán bizonyára nem érte meglepetésként Orbán Viktort az, hogy egyes képviselők vörös fejjel, ordítva próbáltak mindenféle igaztalan vádat a kormány fejéhez vagdosni. A kormányfő erre fel volt készülve, az "eszmecsere" alatt végig higgadt ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Waldorf Rolandó 2012.01.20. 11:48:40

nem olvasták a szent alkotmányt, de te se láttad a nagy zöldlib keresztes háborút, ami a sajttáj előtt zajlott le

fehéregér 2012.01.20. 12:26:28

Tisztelet az értelemnek, a gondolkodásnak és a jó íráskészségnek. És még szellemes is, pedig nincs sok kedv röhigcsélni.

pástétom 2012.01.20. 12:27:11

Ma reggeli rádióinterjújában azt mondta, nem kívánták kukoricára térdepeltetni az uniós képviselőket. meg hogy szó szerint: "Nem kell Németország pénze".

ursus artos 2012.01.20. 12:38:50

"Éppen felmosták vele a padlót,"
Kerüljük a hatásvadász elemeket, pláné ha nem úgy történt!

Ketrec_rázza_a_majmot 2012.01.20. 12:51:28

@ursus artos: Hát pedig de. És megjegyezném, teljesen megérdemelten ...

szekertabor · provo.blog.hu 2012.01.20. 12:51:45

Marhaság, pont annyira objektív és tényszerű, mint Cohn-Bendit. Semennyire.

Deneware. 2012.01.20. 12:52:01

@pástétom: Tekintve hogy Németország a legnagyobb külkereskedelmi partnerünk, ez igen bölcs, megfontolt kijelentés volt. Gondolom Győrben és Kecskeméten (is) elég bambán nézhettek maguk elé, ezt hallva...

FL 2012.01.20. 13:01:05

@Ketrec_rázza_a_majmot: Hát pedig nem. Szerintem és még nagyon sokak szerint. Persze lehet úgy, mint a kisgyerekek: pedig nem, pedig de, pedig nem, pedig de...

Ketrec_rázza_a_majmot 2012.01.20. 13:12:07

@FL: Értem. Most meggyőztél . Főleg ezzel a "még nagyon sokak szerint"-tel . Biztosan így van, de mintha ott pont az ellenkezőjét mondta volna, mint eddig. Na meg itthon . Persze értem én, meggondolta magát . Az lehet ... :-)
Most, hogy kiderült mennyi mindent tanulhatok tőled, elmagyaráznád a meredeken csökkenő államháztartási hiány egyre nagyobb értékét is ?

notib 2012.01.20. 13:56:58

Kígyóbőr:

Te melyik közvetítést nézted ???

Kivel mostak fel, mit ???

A szegény, szerencsétlen, idegbajos Cohn Bendit mosta fel saját magával a padlót....

De Ő legalább a témáról mondott valamit, még ha elég sok tárgyi tévedéssel is, de a román, bolgár, horvát, ukrán hozzászólók talán még a témát sem ismerték, hozzászólásuknak köze nem volt a kifogásolt jogszabályokhoz....

Bájos volt az egyik kelet-európai hölgyemény, aki elmondta, hogy ugyan nem tudja, hogy mi van az új alkotmányban, mert nem tud magyarul, és a fordítás az Ő nyelvére csak ezután fog megtörténni, de az alkotmány ettől függetlenül rossz....

Nem ismerte sem a régi, sem az új alkotmány tartalmát, de sommás véleményt mondott, ennyi pénzért ennyire hülyének lenni, azért nem semmi....

strd 2012.01.20. 13:57:29

mégis ki mosott fel kivel mit? tények nem hangzottak el a vitában, csak elveket hangoztattak, mint demokrácia, az európai unió szellemisége és hasonlók.
ja, meg persze, hogy a kissebségeket ellehetetleníti az alkotmány.
de azt nem mondták el, hogy melyik része alkalmas eme ellehetetlenítésre, mert ők maguk sem tudták.
szóval a felmosás elmaradt. inkább komédia volt.

Nyiri 2012.01.20. 13:57:45

@Deneware.: Végighallgattad a kurva sajtótájékoztatót? Picsába már hogy egy mondatrészen ugráltok. Hitellel kapcsolatban volt szó hogy nem kell a Németország pénze hitellel. Befektetéseket szeretne. Azért kicsit másképp hangzik nem?

strd 2012.01.20. 13:58:02

én nem láttam semmiféle felmosást! érvek nélküli komédiát annál inkább. az urak egy érvet sem hoztak fel, csak elveket hangoztattak.demokrácia, az eu szellemisége... na meg a kissebségek, a folyamatos ütőkártya. bár arra sem hallottam egy érvet sem, hogy a kisebbségeket miért nem védi az alkotmány.
mókásabb, mint egy magyar parlamenti vita.

SarahConnor 2012.01.20. 13:58:15

Ott ült, ugyanabban a székben ahol néhány nappal ezelőtt Schmitt, és ugyanúgy hazudott.
Előre szólok, hogy mihelyst meglesz a pénz mindent keresztülnyomnak amit eredetileg elterveztek. És akkor már nem lesz az EU-nak adu a kezében. Egyszerűen ilyen ember. Egy szégyenfolt.

szemtanú 2012.01.20. 14:13:08

Figyelve az élő közvetítést, szinkrontolmácsolással, én egy ideológiai csatát (majdnem háborút írtam) láttam, egyet kivéve, akit csak az Orbán elleni személyes ellenszenv vezetett, ez volt Cohn-Bendit.
Ezzel, nem akarom Orbán hibáit menteni, de a támadók nagyon felkészületlenek voltak és ezzel inkább ellenkező hatást értek el, mint szerették volna.
@Deneware.: Szerintem, nem a német beruházásokra értette, hanem a görög minta szerinti segélyakcióra, ami, tekintve hogy a német közvélemény nagyon ellenzi, akár jó pont is lehet Orbán számára.

Azazuma 2012.01.20. 15:00:31

Gyenge, szar. Olyan indexes.

tomwar 2012.01.20. 15:01:03

1948=1984

Alapmu.

A mai idokben...

tomwar 2012.01.20. 15:01:26

@Deneware.: Nein, meine Herren, das ist ein Unicum: dies ist eine kriegerische Bettler.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.01.20. 15:13:08

@notib: Volt horvát és ukrán hozzászóló?

spinat 2012.01.20. 15:13:45

Nem az EP mosta fel Orbánnal a padlót hanem a Bizottság. A parlament azért van (jobb helyeken, hogy az ott ülök képességeik szerint ütköztessék a véleményüket. Van aki azt mondja hogy C-B idegbajos, meg csak csúszatott, és közben a Szájer milyen jól megmondta. Pedig nem minden felszólaló igencsak összevissza beszélt (Morvai ugye mennyire témánál volt vagy a belga széljobbos), és a tények Orbánt vagy Szájert ugyanolyan kevéssé zavarták, mint C-Bt. Viszont Orbánon látszik, hogy meg van sértödve, nem bírja felfogni, és elfogadni, hogy vannak, akik ellent mernek neki mondani és csúnyákat mondanak róla. Az nem lehet, hogy vaki szerint nem neki van igaza! Egy ilyen ember nem való vezetönek, csak arra jó, hogy idióta érzelemembereket egymásnak ugrasszon.

spinat 2012.01.20. 15:22:33

@Nathan D'Xantine: te biztos egy cenzurált közvetítést láttál, onnan kivágták öket :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.01.20. 15:35:59

@spinat: Tudtam! Még jó hogy notibnak megvan az eredeti...

torró 2012.01.20. 16:02:13

Mivel végig néztem az első perctől kezdve az utólsóig, állítom, hogy Hogy itt a hozzászólók többségének fogalom zavarai vannak, vagy legalábbis hülyeséget közvetítenek azok felé akik csak ilyen helyeken tájékozódnak.Röviden, ugyan olyanok akik egy rakás baromságot összehordtak hozzászólásukban.Halvány gőzük sincs a Magyar viszonyokról. Ne próbáljatok már belemagyarázni olyan dolgokat ami fantazmagória.Nem szeretitek Orbánt, oké. Én se szeretem,de szeretek tárgyilagos lenni és azt mondani amit látok,nem azt amit látni szeretnék. Amúgy azt miért nem említi senki, hogy a baloldali képviselőink úgy olvasták fel a mondandójukat.Bokrosnak úgy remegett a keze, hogy alig tudta elolvasni.Vagy nincs saját gondolat? Jobban mocskolták az országukat mint az EU-s balosok.Brávó!!Menjetek a francba!

szemtanú 2012.01.20. 16:19:44

@spinat: Mondj egy politikust, aki szereti, ha azt mondják neki, hogy nincs igaza. Sárközy, Merkel, Bush, Obama stb ? Főleg, ha nem konkrétumokat mondanak, hanem csak általánosságokat, előítélteket. Mert eddig csak erről volt szó. Konkrét vizsgálat majd konkrét kifogásokat fogalmaz meg. Abban igazad van, hogy Orbánon ez nagyon látszik, míg mások ezt kulturáltan és fegyelmezetten viselik. De, azért mindegyik vissza vág, ha támadják.
Abban is igazad van, hogy a tények itt senkit sem zavartak, bár abból - mármint tényekből - volt a legkevesebb.
Azt is tudni kell, hogy a világban politikusok érdekek mentén politizálnak.

hörgőszelep (törölt) 2012.01.20. 16:35:50

Deneware: Helyesen "Dies ( das) ist ein kriegerischer Bettler". Lévén, hogy a "Bettler" hímnemű

zum trucc 2012.01.20. 16:56:33

@ursus artos: Így van. Én pl. jobbnak tartom azt a megfogalmazást, mely szerint OV "égett, mint a Reichstag". Ha már Európa, meg parlament, akkor ez adekvátabb.
@szekertabor: sajnos, Cohn-Bendit sok fájó igazságot mondott ki.
@Ketrec_rázza_a_majmot: mi csökken a férfiasságodon kívül? A hiány nőtt, ha a manyup-ot is bekalkuláljuk.
@szemtanú: az első megjegyzésed baromság, a második teljesen jogos.
@notib:"de a román, bolgár, horvát, ukrán hozzászólók talán még a témát sem ismerték". A románok természetesen 100%-ban képben voltak. szerintem ukrán képviselő nincs Strasbourg-ban, merthogy Ukrajna nem tag, nem is tagjelölt. Valamelyik lengyelt nézhetted ukránnak, a lengyelek borzasztó primkók voltak. Én horvát felszólalásra sem emlékszem, de ez utóbbiban tévedhetek.
@torró: én is végignéztem. Én sem szeretem (már) Orbánt. A szocik, és a liberálisok profik voltak, minden tényállításuk helytálló volt, a zöldek (akik Cohn-Bendit jelentős kivételével ugye hivatalból segghülyék) most meglepően realisták voltak (nem követelték pl. Paks bezárását). Orbánt megszégyenítették. Szájer-Áder abszurd próbálkozását ( a bírók fölé tett főfelügyelőnőt azért támadják, mert nő) meg egy csaj olyan fölényesen verte vissza egy percben, hogy Selmeczi Gabriellának ekkora szellemi tevékenységre egy élet is kevés lenne.

IIsten 2012.01.20. 17:36:05

olyan jó lenne már olvasni egy olyan orbán-ellenes irást, ami tárgyilagosan leirja a problémákat, nem pedig személyeskedik, süt belőle az utálat és ráadásul még orditó baromságokat is tartalmaz...

mindenesetre arra jó volt ez a "vita", hogy egyszer s mindenkorra bebizonyitsa: a nagy EU nagy EP-jének nagy képviselői sem érnek egy fabatkával sem többet a hazai mihaszna politikusainál.

torró 2012.01.20. 17:36:25

"zum trucc"!
Légyszives sorold fel a tényállításaikat, amik olyan helytállóak.

IIsten 2012.01.20. 17:36:44

az meg még szebb, hogy orbán eddig azért volt szemétláda, mert nem kötött kompromisszumokat, most, hogy hajlandó rá, hirtelen ezért lett utolsó mocsok...

legalább döntéstek el és legyetek következetesek: az a baj ha van rajta sapka, vagy az, ha nincs..

Ketrec_rázza_a_majmot 2012.01.20. 17:45:54

@zum trucc: Mi csökken ? Az eszed . Olvasd fel többször, hangosan magadnak mit írtam, utána tájékozódj az iróniáról . Menni fog .

szemtanú 2012.01.20. 17:46:18

@zum trucc: Pontosan mi a baromság? Az, hogy másképp látom egy teljesen terméketlen politikai összecsapás kimenetelét, ami tények szempontjából max döntetlen volt, viszont pártállástól függően mindenki győztesnek hihette magát.

Ketrec_rázza_a_majmot 2012.01.20. 17:54:17

@IIsten: Ugyan már . Leírták ezren. A haveri mutyi bírói kar, az Alkotmánybíróság, ombudsmani rendszer totális szétverése, az egyesélyes választási rendszer, visszamenőleges törvények, népszavazás ellehetetlenítése ... elsőre ennyi elég ?

Ketrec_rázza_a_majmot 2012.01.20. 17:54:36

@szemtanú: Ha neked az döntetlen, hogy az egyik elmondta hogy legyen, a másik meg azt mondta rendben ...

szemtanú 2012.01.20. 18:04:33

@Ketrec_rázza_a_majmot: Az érvelésre értettem. Világos, hogy ha az EU azt mondja Orbánnak, ha nem engedsz, nem kapsz pénzt, akkor enged, mert kell neki. De, nem az ott hallott érvek voltak a meggyőzőek. Az igazi érvek majd az átfogó részletes vizsgálat után hangzanak majd el.

zum trucc 2012.01.20. 18:19:03

@szemtanú: nem volt terméketlen. Nagy pofon volt. Orbánnak.
@Ketrec_rázza_a_majmot: elnézést, ha nem vettem észre, hogy ironizálsz

Ketrec_rázza_a_majmot 2012.01.20. 18:25:19

@szemtanú: Nem érvelés volt ebben tökéletesen igazad van. Alázás . De ki kokit vet, sallert arat .

Ketrec_rázza_a_majmot 2012.01.20. 18:25:36

@zum trucc: Semmi gond . Picit morogtunk, most nevessünk felszabadultan . Jó volt látni megszeppenve a csalhatatlan igazmondó juhászt .A helyzetünkön sírni sajnos lesz még időnk . Hazánk nagy fia már az eljövendő minimum 10 évünket úgyis tönkretette .

zum trucc 2012.01.20. 18:32:53

@zum trucc: Jajj, már azt hittem én vagyok a megszeppent, de csalhatatlan igazmondó juhász. Kurva szar érzés volt, pedig fél perc után rájöttem, te OV-t nevezed ilyen szépen.

Anti Anyag (törölt) 2012.01.20. 18:37:46

Nagyobb gond, hogy akik nekik súgtak, azok sem olvasták el.

Persze, hogy keveri Cohn Bandit az alkotmány bíróságot a bírósággal és hasonlók.

B+, így kiállni az EP előtt gáz, gondolom, úgy lehettek vele, senki sem olvasta, nem csak ők.

De azért jókat vitatkoztak róla. Ciki, hogy ezek nyilván minden döntést kb. így hozhatnak.

szemtanú 2012.01.20. 18:51:33

@zum trucc: @Ketrec_rázza_a_majmot: Nem kell fetisizálni, az egész előre kiszámítható volt. Mindenki felmondta a leckét, azután hazament.
Lehet ez kontraproduktív is:"Az RBS londoni elemzője szerint az IMF/EU-párosnak óvakodnia kell attól, hogy az egykori szabadságharcos Magyarországot most jól megleckéztesse. Timothy Ash szerint az EU-nak és a Valutaalapnak illene most már gesztusokat tenni Budapest irányába." Ennyit a pofonról, addig sallerozzák Orbánt, amíg a jobb érzésűeknek kezd elege lenni az állandó alázásból, és Orbán mégis jól kerül ki belőle.

röhögő 2012.01.20. 19:04:26

Tisztázzuk! Sokszor szóltak nekik, hogy megkapják a magukét ha nem azt csinálják ami az EU kér.
Most Orbán azt mondta hogy mindent teljesít. Ez akkor szokott történni amikor valakivel felmossák a padlót.

Ketrec_rázza_a_majmot 2012.01.20. 19:21:55

@szemtanú: Azért ez ennél több volt. Elég volt látni királyunk fejét . Tetszett !

szemtanú 2012.01.20. 19:59:37

@Ketrec_rázza_a_majmot: Látod, még neked is tud örömet szerezni Orbán:)
Az igazság pillanata pedig úgyis eljön, előbb vagy utóbb.

zum trucc 2012.01.20. 20:18:47

@szemtanú: neki legyen mondva, olyan jól került ki belőle, mint az orális szexből. Csak a fasz rossz végén volt. A többi stimmel.

Ketrec_rázza_a_majmot 2012.01.21. 03:51:27

@szemtanú: :-D Tud . De sajnos nagyon sokba kerül. Gyurcsány idején meg voltam győződve, ennél rosszabb nincs. Bevallom, tévedtem .

dr.Hüppögő Balneológus 2012.01.21. 07:05:47

Kísérlet: rúgjatok seggbe egy kakast. Vöröslő taréjjal, szárny-csapkodva menekül, majd öt perc múlva még vörösebb taréjjal győztesen kukorékol.
A tyúkok meg helyeslően kotkodácsolnak.
süti beállítások módosítása