Utolsó sziszegések

  • Dr. Gy. Dr. Fűegér: Hö! Gúr nem vesz fel lakhatási támogatást??? Balek. :D (2012.02.16. 03:48) Éh in shake
  • TrueY: Nekem a Dave című film jut az eszembe (nagy kedvencem, qltura.blog.hu/2009/12/12/film_dave ). Nem ... (2012.02.09. 14:30) Spontán Viktor
  • Dr.Betépett felhasználó: @lariflari: Hogy te mekkora tahó amőba vagy. (2012.02.09. 14:20) Tállai Bandi fagyos orgazmusa
  • Állítsuk meg a .........: @deruyter: orbánt a picsa sem kérte fel évértékelő beszédre! Nincs benne a munkaköri leírásában. ... (2012.02.09. 13:32) Tállai Bandi fagyos orgazmusa
  • tcom: @Occam beretvája: "" Igen a magyar ilyen ostoba" Téged olvasva akár igaz is lehetne.De hát rajta... (2012.02.09. 12:27) Tállai Bandi fagyos orgazmusa
  • Utolsó 20

K-Day

2011.12.10. :: Snakeskin

gszk.jpgWittner Mária keveset szól, de olyankor nagyot. Bár országgyűlési munkája a kezdetektől fogva gyakorlatilag értékelhetetlen, jópofa dolgokat tud mondani. Horn Gyuláról és a halálról, meg úgy általában a kamanistákról, akik dögöljenek meg, persze csak azok, akik még nem fogadták meg e jó tanácsot.

Pénteken Mária néni azzal lepett meg bennünket, konzervhalmozókat, hogy módosítót nyújtott be az állami ünnepekről szóló törvény kapcsán. Szerinte január 9-e legyen nemzeti ünnep, a Szent Korona ünnepe. Munkaszüneti nappal, csókolom a kezeit. A kedves, széles látókörű hölgy indoklásában emlékeztetett arra, hogy a 2012. január 1-jétől hatályos új alaptörvény úgy fogalmaz: „tiszteletben tartjuk történeti alkotmányunk vívmányait és a Szent Koronát, amely megtestesíti Magyarország alkotmányos állami folytonosságát és a nemzet egységét.” És akkor legyen ünnepe is a Szent Koronának, amely megerősíti „ezt a hitvallást, ezt az egységet”.

Legyen, legyen. Látom, hogy 2012. január 9. például hétfőre esik, ha másért nem, már csak a hosszú hétvége kedvéért is buzgón támogatnám a javaslatot. A többi részét még nem értem, földhöz ragadt suttyó vagyok, aki nem a Szent Koronán elmélkedik a képviselői púszagban, hanem azon, mi a francból fizeti ki például a pislogás-adóját (remélem, van már olyan, ha nincs, akkor nesze, kormány, ötlet!), de nem gond, majd elmagyarázzák a hírhamisítós fiúk a köztévékben. Gondolom, levetítik majd a Sacra Coronát és a Koltay-összest, este pedig élőben közvetítik, ahogyan Orbán Viktor a fejébe húzza a Műtárgyat, ezzel bemutatva a népnek. (Utóbbihoz nem kell nemzeti ünnep.)

Az MTI segíteni szeretett volna, ezért feltett Wittnernek egy egyszerű kérdést a módosító kapcsán, pedig az ilyesmivel csúnyán meg lehet őt zavarni. Így történt most is: a „miért éppen azon a napon” kvescsönre könnyedén azt válaszolta: azért javasolja január 9-ét, mert „ezen a napon ünnepeljük a Szent Korona ünnepét”.

Na, basszus. Azért hát. Egy ilyen válaszon talán még a nagy Szijjártó Péter is fingana egyet hirtelen meglepetésében, magam részéről a buta tekintetig jutottam.

Ettől függetlenül szuper ötlet. Nemzeti ünnepnek január 9-ét! Úgy örülünk majd, hogy valami csuda. Ülünk a szobában, élvezzük a munka szünetét, és egész nap sört vedelünk fickós pálinkával támogatva. Led Zeppelint zúgatunk mellé, mert igen, Jimmy Page éppen január 9-én született, s közben bámuljuk a Szent Korona (amely megtestesíti Magyarország alkotmányos állami folytonosságát és a nemzet egységét, meg hasonlókat) fotóját, amelyet a házi oltárra helyezünk, éppen Orbán Viktor aranyozott fiolába zárt, vaterásan megkaparintott izzadtság-cseppje mellé, nézzük, csak nézzük, addig, amíg ferde keresztbe nem áll a szemünk.

És ismét jó lesz majd nekünk.

Szólj hozzá!

Címkék: orbán viktor wittner mária szent korona dejónekünk

A bejegyzés trackback címe:

https://snake.blog.hu/api/trackback/id/tr93453327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása