Utolsó sziszegések

  • Dr. Gy. Dr. Fűegér: Hö! Gúr nem vesz fel lakhatási támogatást??? Balek. :D (2012.02.16. 03:48) Éh in shake
  • TrueY: Nekem a Dave című film jut az eszembe (nagy kedvencem, qltura.blog.hu/2009/12/12/film_dave ). Nem ... (2012.02.09. 14:30) Spontán Viktor
  • Dr.Betépett felhasználó: @lariflari: Hogy te mekkora tahó amőba vagy. (2012.02.09. 14:20) Tállai Bandi fagyos orgazmusa
  • Állítsuk meg a .........: @deruyter: orbánt a picsa sem kérte fel évértékelő beszédre! Nincs benne a munkaköri leírásában. ... (2012.02.09. 13:32) Tállai Bandi fagyos orgazmusa
  • tcom: @Occam beretvája: "" Igen a magyar ilyen ostoba" Téged olvasva akár igaz is lehetne.De hát rajta... (2012.02.09. 12:27) Tállai Bandi fagyos orgazmusa
  • Utolsó 20

Wittner lekussoltatja Amerikát

2012.01.10. :: Snakeskin

wm.jpgMária néni csúcsfavorit dajcstomi mellett, ha megzápult narancshumorról van szó. Bár utóbbi valóban azt hiszi, hogy vicces, a szelíd öreg hölgy vérkomolyan vérciki. (Nem, most nem fogom tisztelni azért, mert ötvenhatos szereplése miatt 2012-ben IS parlamenti képviselő, s munkakörében gyakorlatilag semmit nem csinál, csak néha vuduzik egyet, hogy Horn Gyula degeljen már meg végre.)

Utoljára a Fidesz szimbóluma (vagy minek nevezte a Vezér annak idején, aki hol jobbikos, hol viktoriánus, hol meg csak úgy mondja a magáét) a Szent Korona állami ünnepéért kampányolt egy jóízűt. Ennek kapcsán készített vele rövid interjút az FN24. A beszélgetés a Koronáról és Mária néni ötletéről szólt volna – akarva, akaratlanul hírcsárdás stílusban -, de hirtelen kanyarral aktuálpolitikai irányt vett, és az egész amcsi külügy el lett küldve a picsába, mégpedig (nahát!) 56-tal indokolva.

Miután megtudtuk, hogy „Viktor nem idegenkedik a gondolattól”, s hogy a zászlóanya még kézzel is írt egy levelet a Bölcsek Bölcsének, elismerte, hogy frakciója gyakorlatilag minden zőccséget megszavaz („Azt is megszavazták, hogy az új alaptörvénybe emeljük a Szent Koronát”). Ekkor jött a váratlan csavar. Mintha Wittner rossz gombot nyomott volna be magán, egy egyébként teljesen ártalmatlan kérdés kapcsán.

- Megemlítették a preambulumban, de már ezt is kemény vita előzte meg a Fidesz és a KDNP között.
- Mégiscsak győzött a mi álláspontunk. És egyszer majd megszületik az igazi megoldás is. Hiszek benne. Apró lépésekkel kell haladni. Látja, mekkora hisztériát vág ki most a Nyugat?! De kit érdekel! Milyen jogon szólnak bele a magyar belügyekbe? Azért, mert a hazaárulók innen kifelé lihegnek, ők meg visszalihegik a pofánkba?
- Elveszítettem a fonalat.
- Mi mikor szóltunk bele az amerikai törvénykezésbe? Mikor szóltunk bele, hogy Amerika több államában van halálos ítélet? Amerika hallgasson! Amerika a legkevesebbet mondhat vissza Magyarország felé. Ötvenhatban egy távirattal odalöktek bennünket az orosz tankok alá!
- Kicsit elkanyarodtunk a témától.
- Elkanyarodtunk, de minden út Rómába vezet, ezt maga is biztos tudja.

Hubazmeg, így kell ezt. Bár Hilöriklinton Wittnerrel kapcsolatban valószínűleg csak egy dajcstomi-féle twitteres rövid kérdést tenne fel, a kommunikáció megint látványosan disznózsírban tocsog Fideszéknél. Az amerikai külügyes nő esetleg megkérdezi, hogy húdöfákiz Mary, és szépen elmesélik neki, hogy Mary Orbán Viktor személyes kívánságára jutott be a Fidesz frakkba, mint Szent Tehén, már elnézést a kifejezéstelen kifejezésért, a szó nagyon is európai értelmében. És akkor Hilöri bólint majd egyet, megrántja a vállát, és annyit mond: „éppen erről beszéltem”.

Ötvenhatos távirat? És a rabszolgák, az őslakosság kiirtása, sőt, Clinton ex-elnök orális tekergése ha már az erkölcsi alapoknál, jogoknál és a feleségénél tartunk, az smafu? Bár igaz, ami igaz: a pofánkba visszalihegés frappáns, mint légyszar a kaviáron. Logikus érvelése lenyűgöz. Mit ugatnak itt a pöffeszkedő, óperencián túli (szintén hazaáruló) demokraták, amikor mi sem ugatunk bele, hogy Virginiában hogyan pirítják a gyilkosokat?

(Halkan azért megtudakolnám Wittner Máriától, hogy bizonyos, tényleg csak nagyon speciális esetekben, mondjuk "k"-val kezdődő és „ommunista gyilkos” végződésű ügyekben miként vélekedik a méregszuriról…)

És meg is érkeztünk a rosszul működő orbáni vezérfonalhoz, nagy kár, hogy Mária néni lecsúszott a legfrissebb hírekről: most inkább rózsát fogunk küldeni Hilörinek százas szeggel kivert műfasz helyett, de sebaj, majd valaki segít neki a Newsgenerátorral.

Minden út Rómába vezet, mondja Wittner. Beletrafált. A miénk egészen biztosan, ha Orbán és a szétplasztikázott agyú Berlusconi agóniája közötti hasonlóságot nézzük.

Egyébként meg Amerika tényleg fogja be a pofáját.
Azt ne gondolják az elhízott, jóléti köcsögök, hogy nem tudunk magunknak elintézni egy jó kis apokalipszist.

87 komment · 4 trackback

Címkék: wittner mária agyfasz Fidesz Orbán Viktor Orbán-kormány USA vidám ország

A bejegyzés trackback címe:

https://snake.blog.hu/api/trackback/id/tr83533108

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Közalkalmazottak, végtörlesztéshez sorakozó! 2012.01.10. 14:45:35

Előző a végtörlesztéssel foglakozó írásunk óta (december 29.) ugyan eltelt jó néhány nap, azonban a közalkalmazottakat mozgósító, Orbán Viktor által szignózott levelet követően nem derült több fény a közalkalmazottak számára kigondolt kedvezményes kama...

Trackback: Kecskefej a kilincsen 2012.01.10. 14:20:53

Ki hiszi el a Fidesznek, hogy nem ők maguk akasztották oda? (Kép: nyugatmagyar.hu) A megyei rendőr-főkapitányság szóvivője szerint vasárnap reggel érkezett a bejelentés a rendőrkapitányságra, hogy egy levágott kecskefej lóg a soproni Fidesz-iroda...

Trackback: Matolcsy György életrajza 2012.01.10. 14:19:56

Hogyan irányíthatja egy nemzet gazdaságát az, akinek egyetlen nap munkatapasztalata sincs a versenyszférában? Nemzetgazdasági miniszterünk soha nem dolgozott vállalkozásban, ám figyelemre méltó időt töltött igazgatással, elnökléssel, kurátorkodással és...

Trackback: Orbán Viktor életrajza 2012.01.10. 14:18:46

Alkalmas-e az ország vezetésére Orbán, akinek mindössze egy éves szociológus gyakornoki szakmai gyakorlata van a megélhetési politizálás mellett? Mihez ért az ELTE-n huszonnégy éve szerzett jogi diplomájával? Nézzük meg Europass sablonba feltöltött él...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mdavid89 · http://iranynewyork.hu 2012.01.10. 14:04:49

Ez a nő tényleg egy semmirekellő. Kit érdekel, hogy 56-os, akkor most mi van? Ha ennyiért valaki parlamentig jut, akkor ott nagy bajok lehetnek és, mint látjuk, vannak is.

Vipera01 2012.01.10. 14:05:30

Nem kell szeretni a Fideszt meg Wittner Máriát, de abban igaza van, hogy az USA csak hallgasson. Egyrészt mi köze van neki hozzánk, másrészt meg van a saját házuk táján (esetleg Irakban, Afganisztánban) söpörnivalójuk.

Meg a szlovák nyelvtörvények és a Benes-dekrétumok kapcsán miért nem sírnak?

Amúgy nem hiszem, hogy Wittner kivégezné a kommunista gyilkosokat. Börtön, vagyonelkobzás igen. De a halálukat nem akarja.

Amúgy jobbikos vagyok, mielőtt valaki még fideszesnek gondolna.

abaka 2012.01.10. 14:06:26

Ezen sok meglepodni valo nincs, szegeny Wittner mar nagyon reg ota nem normalis. Az teny, hogy errol nem o tehet, de az akkor is szegyen, hogy a parlamentben ulhet.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2012.01.10. 14:16:07

Ez egy ostoba és gonosz öregasszony. Ha volt is valami tiszteletreméltó a régmúltja miatt, mostanra azt mind eljátszotta. A pár lézengő, és szintén megöregedett '56-os befogására szolgáló légypapír csupán. Ha Orbán nem lenne őrült maga is, nem hagyná, hogy ez a primitív néni képviselőként ossza az észt. Mert tényleg dajcstomi szintű ciki.

Jól mondta Hajós András. Wittner jó bizonyíték a régi rendszer kegyetlenségére; ezt teszi az emberrel.

borovi 2012.01.10. 14:16:25

Méri annyi szót sem érdemel, mint az a bizonyos légyszar a kaviáron.

Sam the Ace 2012.01.10. 14:19:27

@Vipera01: Nem kell szeretni, de minimum komolyan kell venni. Felfelé nem lehet sz*ni ugye csak lefelé.. Au USA-nak rengeteg "kényes" ügye van, de ha szembe megyünk velük akkor nagyon komolyan megszívhatja az egész ország. Főleg ha közben a többi "szövetségesünknek" is beszólunk.
Magyarországnak szüksége van a "Nyugatiakra" akár tetszik, akár nem.

vizslakutya (törölt) 2012.01.10. 14:23:37

A maminak már rég otthon kellene a kályha mellett kötögetnie,vagy a csíkos "vietnámi" szatyorkával várni az ótobuszt,ami elviszi egy termékbemutatóra, az lenne az ő világa, miután meghallgatta a délelőtti maszlagot,jártathatná a száját.
Nos ehhez képest egy ország sorsáról döntő ( ??) parlamentben üldögél (az én pénzemen),mondjuk, az az igazság,hogy nagyon nem tűnik ki a tömegből !!

csoko20 2012.01.10. 14:26:11

Az kevésbé bassza a csőrét, hogy a főnöke gyakorlatilag megint párturalmi rendszert akar, sőt, még az sem, hogy a kommunista kínaiakkal smúzol.

31/48 2012.01.10. 14:26:41

@Vipera01: Tényleg nem _helyes_, hogy a tengerentúlról akarnak dirigálni az amerikaiak. Pont.

Ugyanakkor az európai bírálatok már más tészta, hiszen velük kötöttünk egy megállapodást, amibe a demokratikus alapelvek is beletartoznak, és a Fidesz tényleg visszaél a hatalmi helyzetével. Nem rendkívül durván, de ízléstelenül és látványosan. Persze az azt megelőző kormányok is túl sokat engedtek meg maguknak, de a Fidesz most különösen. Márpedig a jelenlegi gazdaságilag nehéz helyzetben nem túl tanácsos erősködni és ideológiai háborút folytatni.

kertészrobi 2012.01.10. 14:32:50

Wittner Mária nem külügyi szóvivő.
Ettől függetlenül a fél világ rajtunk köszörüli a nyelvét. Amerika a mindenható tőkés védelmezője.
A szlovák nyelvtörvény, a Szerbiai magyarverések stb. stb. sekit sem érdekelnek.
Neküknk magyaroknak a trianoni és a második világháborús örökségünkkel okosabb diplomatáknak kellene lennünk.
Az utóbbi harminc év egy folyamatos csalódás az idióta vezetők miatt. Minden kormány hülyének nézi a választóit.

rókafogta 2012.01.10. 14:33:16

@Vipera01: Hát én is az vagyok, mégse egészen tiszta ez a dolog, már amit Wittner mond,(a Parlamentbe ne azért üljön valaki mert 56) vannak azért itt dolgok amibe bele kell szólni de neked is igazad van pl. Benes És még valami madarat tolláról......

Void Bunkoid 2012.01.10. 14:33:47

@Vipera01: "Amúgy nem hiszem, hogy Wittner kivégezné a kommunista gyilkosokat. Börtön, vagyonelkobzás igen. De a halálukat nem akarja"

De, akarja.

index.hu/belfold/2011/03/24/wittner_horn_gyula_keptelen_meghalni/

Fue · http://www.english-hungarian.com 2012.01.10. 14:41:25

"Elveszítettem a fonalat."

Ez mindent visz, +1 like

bellissima 2012.01.10. 14:41:51

Wittner Mária, nemzedékek példaképe, nyílt szívű, bátor szabadságharcos, akit az igaz magyar emberek örökké a legnagyobb megbecsüléssel fognak övezni! A szerző, tehetségét rossz ügybe fektette, annál is inkább, mert Wittnernek teljesen igaza van: ha ebben az országban, ugyanúgy, mint az USÁ-ban, nem a megalkuvók lettek volna többségben, és nem a nyájszellem lett volna mindig a divat, akkor eleve nem kerültünk volna ilyen siralmas helyzetbe. Könnyű a meleg szobában károgni azokra, akiknek mindig is volt és lesz merszük akár az életüket is kockára tenni a nemzetért. Persze, megértem: akár béke van, akár nem, a seggnyalás és a törleszkedés -rövid távon- valóban sokkal kifizetődőbbnek látszik. De valamiért, mégse a hiénákat szoktuk követendő példaként gyerekeink elé állítani, ha véletlenül akad mellettük egy-két oroszlán is...

Void Bunkoid 2012.01.10. 14:44:15

@Sam the Ace: "Magyarországnak szüksége van a "Nyugatiakra" akár tetszik, akár nem"

Ez bizony így van. A probléma az, hogy gyakorlatilag - és igazából - a Nyugatnak nincs szüksége ránk.

Mi több, mint ezer éve nomád, törő-zúzó-rabló-istentelen pogány haramiákként érkeztünk Európába. RETTEGTEK tőlünk.

Aztán megtanulták a harcmodorunkat, és könnyűszerrel vertek laposra minden csatatéren minket. Ekkor kénytelenek voltunk hajbókolni a (nyugati) keresztény módi előtt, minek következtében létrejöhetett a Magyar Királyság.

Az igazat megvallva, a Nyugatnak kb ekkor volt utoljára szüksége ránk - nagyon is lett volna kedvük kiirtani/az Uralig visszakergetni minket vadászni-halászni gyűjtögetni, csak rájöttek, hogy ezek a magyarok amúgy egész sokan vannak, és kellően opportunisták - ugye kellő zsoldért bárki mellé állva ment a magyar kalandozó sereg harcolni, így egy kicsi életteret hagyva nekik ott a kárpáti teknőben a magyarság naccerű "golyófogóként" fog működni a mindenféle érkező barbár mongol-török-orosz-akármilyen hódítások útjában.

Észrevettétek már, hogy ha Európára BÁRMILYEN rabló-hódító nép rátört BÁRMIKOR, azokat mi fogtuk meg, természetesen irdatlan ember/erőforrásveszteséggel?

Na, erre kellettünk a Nyugatnak.

Most már nincsen ilyen veszély, nem is kellünk nekik. Ahhoz, meg hogy magunk is Nyugattá váljunk, egész egyszerűen túlságosan MESSZE vagyunk a nyugattól - ugyanilyen okokból nem lesz SOHA "nyugat" sem Szlovákia, sem Szerbia, sem Bulgária, és az összes többi ország sem.

A Nyugat lehetséges keleti terjeszkedése Csehországnál megállt, onnantól kezdve Kelet-Európa van (nézzetek meg egy francia földrajztankönyvet pl), ami _nem nyugat_, és nem is lesz soha.

Azazuma 2012.01.10. 14:44:34

Nem hittem, de tényleg! Ha az Indexen rákattanok egy címre, komcsi hányadékban és szarban kötök ki. Nahát....

Öreg nénit szidni menő?

Gera 2012.01.10. 14:48:12

Wittnerben még nem cseréltek lemezt, a polidilin most azon megy az örömködés, hogy az usa nagykövete szerint ők nem akarják lecserélni orbánt, tehát valójában megdícsértek (!) minket.

P.mester 2012.01.10. 14:48:32

jó poszt, kellően vastag stílus, tetszetős. A tésasszonyhoz érdemben nem szólNÁK hozzá, annyira gáz.

Void Bunkoid 2012.01.10. 14:48:50

@Azazuma: ha az öreg néni nem normális, és politikai hatalommal bír, akkor igen.

neonlicht 2012.01.10. 14:49:15

Az erőviszonyok azt diktálják, hogy nekünk célszerű kussolni. Ettől még Wittner igazat mondott. Nem keverendő.

citrix 2012.01.10. 14:49:52

Marika néni egy zseni.Ami a szívén az a száján.Amerika,sőt az egész EU úgy ahogy van húzzon el a p.csába,sepregessen mindenki a saját portáján.Nehogy mán a zsírosra hízott Coca-Cola mámorban fetrengő amerikaiak akarják megmondani mi a demokrácia.A fidesz tudja,meri,teszi a dolgát a kétharmad (+1 csúnya kecskefej)tudatában,Orbán vezérrel az élen.Nekünk ugyan nem diktálnak,megoldunk mi mindent.Ugyan se olajunk,gázunk,ércünk vagy egyéb kurrens nyersanyagunk,se stratégiai helyzetünk,se aranykészletünk nincs (tulajdonképpen semmink sincs ami a piacokat érdekelné),de akkor is emberkedünk.Vannak jóarcú fekete kapucnis embereink akik trianont és a kommunistázást üvöltik,rájuk mindig lehet számítani.Szívesen törnek-zúznak-gyújtogatnak,ha lehet nekiesnek egyszerre többen egy-egy ötven kilós gyanúsan értelmiségi kinézetűnek (nagyon bátrak ők így csapatban).Marika néni,ez van,csak a piac nem nagyon vevő ilyesmire,viszont azt üzeni:adós fizess.Ha szembe megyünk azokkal akiknek tartozunk,attól az adósság nem tűnik el.Ez már nem a kiküldünk verőlegényeket majd megijednek és kussolnak kategória.

Muad\\\'Dib 2012.01.10. 14:56:53

Az európai kritika, az valóban megszívlelendő. De az USA, az speciel tényleg nyugodtan kussolhatna. Erről egyébként úgy általában megegyezik az emberek véleménye Európában, csak ugye a pénz és hatalom nagy úr, tehát ilyet kijelenteni állami szinten nem ildomos.

collateral collector (törölt) 2012.01.10. 15:05:39

"maguknál meg verik a négereket..."

Бабаяга 2012.01.10. 15:06:03

Én mindig is sejtettem, hogy igen alacsony a színvonal a frakciójukban, de azért ez a riport a legmerészebb elképzeléseimet is felülmúlta.

@bellissima:
Ez a nő ne legyen ezzel a stílussal példaképe a gyerekemnek!

kitiltott bögre 2012.01.10. 15:08:14

@Azazuma: szidja a fene.csak megállapítottuk hogy egy idióta.

Aszteroida-bányász metal énekes (törölt) · http://csakjotakarok.blog.hu/ 2012.01.10. 15:11:09

Wittner '56-os szereplése miatt kéne pont eltávolítani a politikai elitből. Tisztelem és gondolom senki nem vonja kétségbe érdemeit, de most őszintén, akit a halálra ítélése előtt pár perccel menekítenek meg, vajon mennyire fog épp ésszel és tiszta elmével kiállni politikai ügyekben? Egyszerűen bekattant, amit nem is csodálok. Nem való oda, a nyilatkozatai is ezt mutatják.

Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2012.01.10. 15:12:52

hadat koll uzenni a zusakoknak!
aztan felrakni witnercucut a kezeben egy fakanallal, egy ladikra, oszt had' szelje a habokat newyorkig...
bar nem biztos hogy ez beleferne a genfi egyezmenybe.

Vipera01 2012.01.10. 15:15:50

@Void Bunkoid: azt mondta, hogy nem tud Horn meghalni. Nem pedig azt, hogy örülne, ha holtan látná. Annyira nem, hogy a pufajkás kórházi luxusellátását ő is megszavazta.

Vipera01 2012.01.10. 15:19:19

@Aszteroida-bányász metal énekes: ha téged ítélnek halálra, s mentenek meg előtte, te mennyire lennél felelős, és épeszű? Gondolom, ennélfogva nem is szavaznál.

Nem értem viszont, hogy Mária miért a kommunistákat védelmező Fideszben van, miért nem a Jobbikban. Ez valóban hiteltelenné teszi.

Vipera01 2012.01.10. 15:20:07

@Sam the Ace: Nincs szükségünk a Nyugatra! Mit adtak ők nekünk? Csak becsaptak és átvertek minket, ahol csak tudtak!
Sokkal több kárt okoz az EU, meg az egész "Nyugat", mint amennyi hasznot hoz nekünk! Nem is beszélve attól az erkölcsi fertőről és gerinctelenségről, ami őket jellemzi!

ezanevemeskesz (törölt) 2012.01.10. 15:26:09

ah, nem tudom sírjak vagy nevessek. és csodálkozunk, hogy (most már valóban) mindenki ellenünk van?

Void Bunkoid 2012.01.10. 15:29:11

@Vipera01: hú, de ismerős ez nekem..."mit adtak ők nekünk?"

www.youtube.com/watch?v=ym3LiPig7NM

Hát innen :)

Peetee 2012.01.10. 15:30:06

A beteg áltajai a Földnek; ez még mindig 56-on kattog?

Akkor a törökökkel sem kommunikálunk, mert itt voltak 150évig?
Attól még, hogy mi történt itt 56évvel ezelőtt még mondhat okosat a véleménynyilvánító fél....Te vén kucsmaribanc.

Állítsuk meg a ......... 2012.01.10. 15:34:10

"Mi mikor szóltunk bele az amerikai törvénykezésbe? Mikor szóltunk bele, hogy Amerika több államában van halálos ítélet? Amerika hallgasson! Amerika a legkevesebbet mondhat vissza Magyarország felé. Ötvenhatban egy távirattal odalöktek bennünket az orosz tankok alá!"

Ebben igaza van.
úúútáálooom a fideszt, de ez az egész
egy játék IMF részéről
valahogy úgy van, hogy a világ népeességének 1%-a birtokolja a javak 90%-át
ezek az emberek társasjátékoznak velünk
mindegy, hogy orbán az egy hülye kocsog, attól itt egy egész ország működése, élete forog veszélyben

Nem vagyok antiszetmita, de az amit az izraeliek művelnek a bevándorlókkal, íííme:
index.hu/kulfold/2012/01/10/izrael_kemenyen_lecsap_a_bevandorlokra/
-az a 160 millió dollár nekünk jó lenne

és ők féltik legjobban a magyar gyógyszergyárakat

riverman 2012.01.10. 15:35:57

@Vipera01: jajj de kis pötsch vagy...a pénzüket azér elsörözöd, nem?

2012.01.10. 15:37:47

@Peetee:

Ti meg a senkit sem érdeklő holokauszton pattogtok az idióta hazaáruló liberálbolsevik haverjaiddal.
Az kóser, mi?

BlogMeister 2012.01.10. 15:43:55

Na most akkor bajba lesz Obama! Jön a választás és ráadásul még Wittner Mari is takarékra tette. :)

Démonmac1 2012.01.10. 15:44:06

Az ötleteik nem kellenek, de a pénzük igen, vagy hogy is van ez?:)

collateral collector (törölt) 2012.01.10. 15:44:21

@Aszteroida-bányász metal énekes: "akit a halálra ítélése előtt pár perccel menekítenek meg"

van, aki szerint ez másképp volt. már sosem fogjuk megtudni pontosan.

Démonmac1 2012.01.10. 15:47:06

@pcr: Nyilván te is boldog lennél, ha a Magyarországra bevándorló afrikaiak, pakisztániak, és egyéb népek, a befogadó országban, nekiállnának lopni, rabolni.

Kanada sem véletlenül szigorítja a bevándorlási törvényét...(Magyarországról származó romák miatt)de ez szinte mellékszál.

Bár sokan nem értenek ezzel egyet, de egy befogadó országot tisztelni kellene azzal, hogy ott nem követünk el bűncselekményt.

political ideology 2012.01.10. 15:48:01

Lehet hogy a nő nem normális de igaza van...kedvencem az a duma amikor azt nyilatkozta valami amcsi bolond hogy " amerika nagyot csalódott Magyarországban..."
húúúúúúha bazze...a föld lakossága kb. hetente csalódik azokban a kétszinű buta férgekben(tisztelet a kivételnek)

TrueY · http://qltura.blog.hu 2012.01.10. 15:48:34

Ez valami fityeszközeli vírus lehet! Ovi sem értette a kérdést, amikor a HVG azt kérdezte, hogy nem érzi-e magát felelősnek a Ft árfolyamának mélyrepülésében. Ilyet tőle nem szoktak kérdezni! :)

political ideology 2012.01.10. 15:49:57

...és persze a goldman sachs is benyelheti...egyenlő jogok...ááááá nem volt pénzügyi spekuláció...ááá nem is.

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2012.01.10. 15:50:28

@Reckl_Amál: Ilyen lehetett a drága, már fiatal korában is.
Megélhetési hisztérika.

political ideology 2012.01.10. 15:50:53

@TrueY: Uggyan ez igaz a Kuncze Kóka Gyurcsány trióra is ;l

híd 2012.01.10. 15:51:51

@Vipera01: Jaj de jó, hogy van ez az internet, különben nem tudnék röhögni az olyan hülyéken, mint te.. :D kösz @Void Bunkoid :))

Vipera01 2012.01.10. 16:31:11

@riverman: milyen "pénzüket"? Ami pénzt kapunk az EU-tól, azt korábban mi mind befizettük, sőt többet is! Az IMF pedig azt a pénzt is elviszi, amit ide sem adott nekünk! Évi 1100 milliárd forint csak a kamat! De mire fel?

Parajpuding 2012.01.10. 16:32:12

@Azazuma: Egy biztos: prosztó fityeszdroidnak lenni manapság már nem menő:)
Egyébként pedig elhiszem, hogy komcsi hányadékban és sz@rban kikötni nem jó, ha egyébként önkéntesen egész nap fütyeszhányadékban és sz@rban lubickolsz:)

OftF 2012.01.10. 16:32:30

a méreginjekciót valóban elutasítaná
kötéllel gondolja ő az ilyesmit elintézni

ezanevemeskesz (törölt) 2012.01.10. 16:33:03

@eManuel: bocsánat, de mi tagja vagyunk egy olyan közösségnek, hogy európai unió. mint minden közösségnek vannak írott és íratlan szabályai. orbán ezzel nem foglalkozva hozott olyan törvényeket amiket egy demokratikus államban nem hozhatnának (mindezt a többség akaratára hivatkozva így legitimizálva azokat).

miért ne mondhatná meg az usa vagy az eu valamelyik országa azt, hogy rossz irányba mennek a dolgokaink. miért ne fejezhetné ki aggódását? ezen miért kell(ene) nekünk felháborodni? ennyire ne legyünk önérzetesek, mert azzal nem fogunk jóllakni és addig örüljünk amíg elkúrt bóvliországot egy kicsit is komolyan veszik.

Közbiztonság Szilárd 2012.01.10. 16:33:45

Mondjuk több tanú szerint Wittner Mariska néni szállodai kurvaként funkcionált 1956-ban, és sebesültek gyilkosaként vett részt a forradalmi eseményekben.

Az agyi képességeit tekintve többre nem is nagyon volt alkalmas.

Ideális ember a Fidesz számára.

Peetee 2012.01.10. 16:34:19

@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó:

Te meg egy antiszemita tömeggyilkosra vered a farkad...
Ez tuti nem kóser, de vajon normális?

Wittner Marcsi néni mindenkinek benyalt az elmúlt 50évben; had kérdezzem meg, ez mennyire következetes? A nagyvezérednek mennyire tetszene, hogy mindig oda tolta a picsáját, ahonnan a meleg lompost lóbálták?

tengier1 2012.01.10. 16:35:05

"szerencséje" az aradi 13-nak, hogy akkor nem lehetett kommentelni. Biztos Bem apót is lefikáznátok,vagy Kosuth-ot (bár ő a származása miatt tabu). Aki képes az életét is áldozni a hazája szabadságáért, az hagy szólaljon már meg, barom fotelkommentelők, mégha néha keményebben is fogalmaz.

tengier1 2012.01.10. 16:35:41

bezzeg a holokausztért még ma is életjáradék jár. Az igen,az valami volt, 56, ugyan már, az már túl régen volt. Vagy hogy is van a kronológia?

Az index is elesett 2012.01.10. 16:47:29

Valaki altassa már el ezt a zakkant szipirtyót.

ökörpöröly 2012.01.10. 16:48:01

Asperján György írása

Azon kevesek közé tartozom, akik Wittner Máriát már 56 viharos napjaiból ismerik, és egyenesen a Corvin közből. Akkori tapasztalataim szerint, nyugodt lélekkel állíthatom, a politikailag megfelelni akaró Dániel Péter legalább annyira primitív, mint a szintén megfelelni akaró, csak ráadásul mérhetetlenül műveletlen Wittner Mária. Dániel Péternek fogalma sincs az akkori viszonyokról, konkrét emberi helyzetekről, például arról, hogy milyen összetételű volt a Corvin közi forradalmár "sereg", hogyan zajlottak ott a mindennapok, és tudatlanságában vádaskodik. Az pedig kifejezetten bántó pofátlanság, hogy a fejjel lefelé felakasztott hullát leköpő kb. 35 éves nőt Wittner Máriával azonosítja. (Eörsi László védelmébe veszi Wittnert és azt írja, hogy a képen látható nő Papp ezredes holttestét köpi le, ami tévedés. Az Erkel Színház mögötti akácfára a "forradalmárok", valójában mocskos csőcselék, Asztalos János honvéd ezredest akasztották fel. Papp honvéd ezredes még élt, amikor egy "forradalmár nő" felhasította a mellkasát és a még dobogó szívét kitépte és felmutatta. Papp ezredest utána, szintén fejjel lefelé a pártházzal szemben lévő nyárfára akasztották fel. Mindezt nem tanulmányaimból tudom, hanem abból, hogy a Corvin köziekkel - nem dicsekvésként mondom - magam is ott voltam a téren).

Érdemes egy kicsit hátrébb farolni. A vasesztergályos szakmunkásvizsga után több helyen dolgoztam, majd ahhoz a gyárhoz kerültem, amelynek a Szövetség utcában volt egy közvetlenül utcára nyíló, féltetejű, egykori szíkvíz üzemből átalakított munkásszállása. A munkásszállás ajtaján belépve balra egy kb. 15 négyzetméteres, bádogszekrényekkel zsúfolt kis szoba volt étkezést szolgáló asztallal. A nagy térben tizenegy emeletes vaságy sorakozott. Azokkal szemben három, csak hideg vizes mosdó és a terem végén balra huszonkét emberre egyetlen WC, amelyből a bűzt egy gyenge ventilátor igyekezett kihajtani - már amikor működött. A munkásszállásra már október 23-a előtt is sok lány, fiatal nő bejárt, és éjszakánként olykor hat-nyolc vaságy is nyiszorgott a nem rendeltetésszerű használat okán.

Én nem kétévesen kerültem lelencbe, mint Wittner Mariska, hanem három hónaposan, és nem intézetben éltem, mint ő, hanem sokkal rosszabb körülmények között nevelőszülőknél. Wittner Márai egy, az élettörténetét firtató interjúban azt mondja, hogy a nyolcadik osztály után gimnáziumba került - ebben is szerencsésebb volt nálam, mert annak ellenére, hogy jó tanuló voltam, vasesztergályos ipari tanuló lettem. Wittner sok kicsi hazugsága között az egyik említésre méltó, hogy azért ment el a gimnáziumtól a kedve, mert rögtön év elején feleltették kémiából és egyest kapott s attól kezdve a tanár üldözte. Én azt gondolom, hogy inkább nem füllött a foga a tanuláshoz, hiszen én 1956 szeptemberében, saját elhatározásomból, a Barcsay Gimnázium esti tagozatára iratkoztam be és a tanárok megértéssel, segítőkészen foglalkoztak velünk, nem is szólva a munkahelyemről, ahol rögtön biztosították, hogy folyamatosan egy műszakos legyek és így alkalmam nyíljék esti gimnáziumba járni, mintha a munkahelynek olyan nagy szüksége lett volna gimnáziumi érettségivel rendelkező szakmunkásokra.

Ha Wittner talán nem is volt "bableveses kurva", annyi biztos, hogy nem járt összeszorított combbal a világban, s ennek is lehetett a következménye, hogy 16 évesen teherbe esett, és persze a fia ugyanott folytatta, ahol az anyját megpróbálták tisztességes életre nevelni: a lelencben. Hogy mindezt megelőzött volna 16 évesen egy nagy és felelőtlen szerelem, s ennek következménye lett volna nem éppen kívánatos terhessége, azt csak a forradalmár asszony tudja. De ne ragadjunk le ilyen részleteknél.

Október 23-án az egész munkásszállás részt vett a tüntetésen, mert addig nem ismert balhénak ígérkezett. És természetesen a folytatásban is. Mint annyian mások, én is ott voltam a Rádiónál, majd az Astoriában, ahol megcsodálhattam annyi film főhősét, Sinkovits Imrét, aki a Bem szobornál a Nemzeti dalt szavalta. A Rádió egész ostroma egészen máshogy zajlott, mint azt a vele készült interjúban a hős forradalmár asszony elmondja, amiből következik: lehet, hogy ott sem volt.

Egy biztos: miután részt vettünk a Sztálin szobor ledöntésénél és a Rákóczi út és Nagykörút kereszteződésébe történő szállításában, értesültünk arról, hogy a Rádiónál "ölik a magyar embereket" és odamentünk. A munkásszállás vagányai rögtön beszálltak a buliba.

Ennek következtében a munkásszállás rövidesen fegyverraktárrá alakult át. Forradalmár társaink rengeteg soha nem látott finom kaját és italt hordtak oda - gondolom, kifizették az árát. És a kishölgyek is igen elszaporodtak. Vagyis a szocialista erkölcs tanítása olyan nagyon nem fogott az ifjú nemzedéken, válogatás nélkül űzték egymással, a dicsőségesen megvívott csaták után, a fürdőszoba nélküli szexet. A partner-váltogatás esetén elég volt egy nedves hideg vizes törölköző, hogy a hölgy ismét használható állapotba kerüljön.

Mindezt csak azért említem, hogy bableves ide, bableves oda, akkoriban is könnyen ment a fiatalok szexuális ismerkedése. Október 30-ig igen sok minden eseményt átéltünk - ezekről elég részletesen írok Csapataink harcban állnak című regényemben -, mígnem október harmincadikán kora reggel a szállás néhány lakója, akik akkor már a Corvin közben domborítottak, beugrottak értünk - a munkásszállás kétszáz méterre volt a Köztársaság tértől -, hogy vegyünk részt az ávósok kifüstölésében.

Így kerültem, még a harc megkezdése előtt és az ostromra készülés közben a térre, és az Erkel Színház tetejéről a szobaparancsnokunkkal, aki a Corvin köz egyik büszkesége volt, később pedig időben disszidált, mindent végignézhettem. A pártház ostromát, elestét, az utána következő össznépi iszonyt, amelyben jelentős szerepet kapott és játszott a drukkoló csőcselék is. Az persze nem igaz, amit Eörsi állít, hogy már azon az este megkezdődött a téren az ásás. A kutatás a titkos bunker kijárata után a szennyvíz csatornákban igen, de ásni csak másnap kezdtek a Keleti tériek. Én csatlakoztam, ezt ma már szégyenkezve mondom, a forradalmárokhoz és az a megtiszteltetés ért, hogy kb. tizenötöd magammal az első éjszaka őrségben voltam a pártházban, hátha előbújnak az éj csöndjében a föld alól az ávósok. Tizenhét éves voltam. Nagyon féltem és nagy dolognak éreztem, amiben részt veszek.

Másnap este már a Corvin közhöz tartozó Práter utcai iskolában aludtam, a mádik emeleten, a lépcsőtől rögtön balra nyíló első tanterem volt a kijelölt körletünk. Rögtön megkaptuk a nemzetőri igazolványt is. Sok feladat adódott, de azt nem lehet állítani, hogy kemény szervezettség uralkodott volna. Elég sok mindenben részt vettünk a saját szakállunkra is. Hozzátehetem: sok szemét dologban is. Fontos volt, hogy a Köztársaság téri pártház előtti bunker rejtélye minél előbb napvilágra kerüljön. Lázasan közreműködtünk ebben. A "századunkban" a többség 13-14 éves gyerekekből, hozzám hasonló suhancokból állt. Mi, akik iparítanuló iskolát végeztünk, némiképpen értettünk a fegyverhez, mert elsőtől kezdve - kétéves volt az ipari tanuló iskola - részt vettünk honvédelmi oktatáson, rendszeresen jártunk lőtérre célba lőni. De hogy jelentős honvédelmi ismeretekkel rendelkeztünk volna, a legjobb indulattal sem állítható, és meleg helyzetekben eléggé teli volt a gatyánk.

Több ízben is részt vettünk olyan emberek begyűjtésében, akiknek állítólag fontos ismeretük volt a pártházról, illetve a bunker megépítéséről. November 1-én vagy másodikán éjfél tájban a Lipótvárosba mentünk, és velünk tartott egy feltűnősködő, riszáló, hangosan röhögő fiatal nő is, aki a "századparancsnokkal" láthatóan eléggé jól összestimmelt. A hölgyecske élen járt a zsidózásban és az illető zsidó úr letartóztatásában, akit aztán teherautóval, amelynek platóján tartózkodtunk vagy harmincan, a Köztársaság térre vittünk és ott átadtuk a parancsnokságnak. Talán két óra is lehetett, amikor visszaérkeztünk a körletünkbe. Utólag határozottam állíthatom, hogy a hölgy - egyik a több kamaszlány közül - Wittner Mariska volt.

A padlóra dobott matracokon aludtunk - volna, ha a nagy forradalmi hevülettel végrehajtott nemi aktusok nem zavarták volna álmunkat. Rohadt sötét volt, hiszen a Práter utcában sem volt közvilágítás. A röhögéseket és a nyögéseket hallottam. Hogy konkrétan Mariskát dugták-e, nem állíthatom, mert nem láttam, de hogy a jelenlévő nőneműeket lényegében véve kivétel nélkül nagykorúvá avatták - ha ugyan már nem voltak azok! -, abban eléggé biztos lehettem.

Mariskát ott többé nem láttam. November 4-én hajnalban repeszgránátokkal lőtték az egész Corvin köz környékét, miközben a körúton T52-es páncélosok csörömpöltek. Bennünk pedig megfagyott a lélek is. Nem volt nagy művészet repeszektől megsérülni. Mariska sérülése olyan súlyos nem lehetett, ha november 9-én már Bécsben volt. Bezzeg minket a parancsnokság november 4-én este kilenc tájban evakuált. A Szigony utcában foglaltunk el új állást és reggel onnan mentünk tovább.

Hogy a Vörös Hadsereggel vettünk fel a harcot, az enyhe túlzás. Sok páncélos és reguláris szovjet katona lépte át a határt, de nem a Vörös Hadsereg, amely akkoriban mintegy hárommillió katonát számlált. November 6-án még voltak lövöldöző gócok, de már sokad magammal az utcán mászkáltam.

56 igazán nem a bizonyos 12 napon mutatta meg igazi arculatát, hanem a történések előtti hónapokban, majd november 4-e után, amikor a munkásság is bekapcsolódott az ellenállásba, amely már nem fegyverekkel zajlott, de ugyanolyan veszélyes volt, mint maga az esztelen, összevissza lövöldözés. Sok mindent átéltünk, akik úgy döntöttünk, hogy itthon maradunk és itt keressük a boldogulásunkat. Egy valamit nagy biztonsággal állíthatok: 56 nem az volt, aminek közvetlen utána, majd évtizedek múlva, illetve 1990 után állították. Az igazi arculatát talán egyszer majd megrajzolják a késői utódok, ha ugyan egyáltalán érdekel az még bárkit is.

Kakimaki0123456789 2012.01.10. 16:48:27

Igen, amikor a fidesz kezd szalonkeptelenne valni, es ezt esetleg megirja a kulfoldi sajto, akkor szoktak elovenni a "Azért, mert a hazaárulók innen kifelé lihegnek, ők meg visszalihegik a pofánkba?" lemezt, tehat hogy ezert is az ellenzek a felelos.
(Asitas) enel jobbat nem tudtok? UNALMAS! Inakbb mondjatok le, jobban jar mindenki, ti is, higgyetek el.

brumeszkosz 2012.01.10. 16:48:53

@vizslakutya:
Amit leírtál az szóról szóra igaz, és a sok barom még mindig éljenzi a fasszopó cigányt. Előre az 500 FT-os benzinárért!!!

sulcus (törölt) 2012.01.10. 16:52:46

Az ócska riherongy,karriert csinált abból,hogy jókor volt jó helyen és lefényképezték egy zászlóval a kezében.
(nem akkor mikor szovjet katonákkal hempergett,darab barna kenyérért)
A fideSS is megválogathatná már egy kicsit kinek nyalja a hatalom kedvéért.
Nincs egy becsületes forradalmár aki végre feltárná ennek a ribancnak az igazi múltját?

gyilkos fűegér 2012.01.10. 17:01:52

@Vipera01: "Nem kell szeretni a Fideszt meg Wittner Máriát, de abban igaza van, hogy az USA csak hallgasson. Egyrészt mi köze van neki hozzánk, "

Például most akarunk tőlük kölcsönkérni.

Tetszettünk volna nem csődbe menni.

ökörpöröly 2012.01.10. 17:12:12

@sulcus: Jó lenne, ha a Waffen-SS-t nem kevernéd a fideszes csőcselékkel!

Roy 2012.01.10. 17:12:33

@Azazuma: Ez az öreg néni sík hülye már.

Dr. Lakatos László 2012.01.10. 17:17:22

Megélhetési elítéltek...

nandras01 2012.01.10. 17:36:22

@bellissima: "Wittner Mária, nemzedékek példaképe, nyílt szívű, bátor szabadságharcos, akit az igaz magyar emberek örökké a legnagyobb megbecsüléssel fognak övezni!"
amikor megkérdeztem egy szintén 56- os, szintén halálraítéltet, hogy ki is az a wittner mária, és mit tud róla, kis gondolkodás után csak ennyit válaszolt:
"hááát... csinos lány volt..."
sapienti sat

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2012.01.10. 18:02:33

Te idióta!
Ekkora öngólt rúgni...
Abból a keretes írásból a vak is látja, hogy milyen intelligens a Mária néni. Mesterien replikázik az újságíró akadékoskodásaira. Médiaszakon tanítani lehetne.

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2012.01.10. 18:02:58

@gyilkos fűegér:
Kevered az USA-t az IMF-el észkombájn. Pedig kevesebb betű van benne, mint az általad jól ismert OPNI-ban.

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2012.01.10. 18:03:28

@Roy:
Te beszélsz, te Alzheimer-kóros?

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2012.01.10. 18:04:10

@Kakimaki0123456789:
Persze, hogy unalmas, hogy 20 év alatt nem voltunk képesek élve megsütni a nemzetáruló kommunistákat. Mondom, nemzetáruló kommunisták, tehát nem minden komcsi felakasztandó.

hamilkar 2012.01.10. 18:29:14

Szerintem az nem normális, aki szerint normális, hogy a külvilág beleszól Magyarország ügyeinek intézésébe. Ez a mi hazánk, úgy élünk, ahogy akarunk és olyan rendszerben, amilyenben akarunk. Igen, Amerika fogja be a pofáját. Wittnernek tökéletesen igaza van. Aki pedig ilyen hatalmakhoz szaladgál innen segítségért, az hazaáruló.

DennisMoore 2012.01.10. 18:29:35

Szerintem uzenjunk hadat az USA-nak, egyszer mar megtettuk, mert ne tehetnenk meg megegyszer?

samba pa ti 2012.01.10. 18:30:10

Az régen rossz, amikor volt partizánokat ültetnek a hatalomba. Ez nagyon is meglátszott a pártállami rendszerben.
W.M. esetében sincs másként. 56-ban biztosan hős volt, de ezért most nem kéne a hatalom közelében lennie.
Mesélje a történeteit, legyen jó megélhetése, de a mostani politikába semmiképpen ne szóljon bele, mert nem ért hozzá.
Finoman szólva archaikus. durván szólva lütyő.
Habár a Kedves Vezér is a pártállamiság felé halad erőteljesen.

Shinigami Daiko 2012.01.10. 18:31:39

@Vipera01: fölösleges volt ide írni, tudni lehet abból, amit és ahogyan írsz ...

seahawks 2012.01.10. 18:32:07

mária néni jobb lenne, ha fogná a tescós szatyrát és üres üvegeket keresgélne józsefvárosi kukákban...

zotyikaa 2012.01.10. 18:32:30

Neki az élete már csak a bosszúállásról szól, de nekünk nem erről kéne...

micsoda? 2012.01.10. 19:20:32

BlogMeister "Na most akkor bajba lesz Obama! Jön a választás és ráadásul még Wittner Mari is takarékra tette. :) Szenzációs!!
Bocsánat, csak egyet emeltem ki a jó póénokból. Különben meg azon csodálkozom, a könnyeimet törölgetve, hogy van aki komolyan reagál erre a kitünő posztra.

arlequin 2012.01.10. 19:21:56

ehh...

vedlik a kígyóbőr, ki tudja hol áll meg, mily vérest talál meg...

no. remélem el se olvasod.

fáj a marika a maga butaságával, hogy még így is igaza van, ugye?

világoszöld 2012.01.10. 19:28:31

Elképzelem a jelenetet: Obama ül az ovális szobában, belép Clintonné " hallottad főnők???": Mire Obama : igen hallottam, gyere be , csukd be az ajtót és ülj le. Clintonné leül, mi az , hogy leül. leroskad egy karosszékbe, némán ülnek percekig maguk elé bámulva. Majd megszólal Obama: már Mária is, és éppen a választások előtt, ez borzasztó. Jobb kommunikációval ezt elkerülhettük volna, a múlt héten a Tomi gyerek, előtte a KÖVÉR Laci, lassan az egész Kárpát Medence ellenünk van. Kapsz egy hetet Hillary, hogy rendbehozd, amit elk. akarom mondani elszúrtál. Én Wittner Mária elismerésére vágyom, de mindenáron.

Trejo 2012.01.10. 19:28:52

Mária néni akkor is bekattan, ha Pozsgayval meg a Szűrös Matyival kell smúzolni, vagy azok jó kommunisták?

tcom 2012.01.10. 19:29:15

Ami mindenre jó az semmire sem való.
Milyen párt az ahol megfér egymással a szélsőjobb (Wittner), a szélsőbalos zsidógyerek (Tomcsika), az MSZMP KB utolsó élő tagjai, a reformkommunisták?

Nem nagyon tudom elképzelni, ahogy Wittner találkozik Pozsgay "mocskos ellenforradalmárok" Imrével, aki fiatal korában még máshogy vélekedett az 56-os felkelésről. Vagy mit társaloghat az antiszemita Wittner Dajcstomival?
- Lihegő zsidó!
- A kurva anyád nyanya!

???

NA YA! 2012.01.10. 19:29:30

Meg kéne leckéztetni az USA-t, pl.: ne engedjünk be onnan több bevándorlót Mo-ra, vagy vonjuk embargó alá, stb.!;)

NA YA! 2012.01.10. 19:42:59

@Kara kán: "Mondom, nemzetáruló kommunisták, tehát nem minden komcsi felakasztandó."

Ne reménykedj!;)

TrueY · http://qltura.blog.hu 2012.01.11. 03:37:09

@eManuel: Mármint mi? Hogy fizetett mikrofonállványoknak nyilatkoztak? Ez rájuk messze nem volt jellemző. Szerintem.

Roy 2012.01.11. 07:50:32

@Kara kán: Te se vagy külömb. Rokonod talán, hogy véded?

Állítsuk meg a ......... 2012.01.11. 09:32:35

@Démonmac1:
Magyarországon a 80-as évek végén, 90-es évek elején sajnos kötelező volt befogadni a sok kalandozó románt, szerbet, horvátot.
Nekem főleg a románokkal van tele a hócipőm.
Magyarország mégsem szankcionálta őket eléggé, mert már akkoriban külföldről diktáltak nekünk.

sulcus (törölt) 2012.01.11. 09:56:19

Most még inkább,sőt kötelezően magyar állampolgárok lesznek,hogy nőjön Vekker Viktor szavazó tábora!
süti beállítások módosítása