Utolsó sziszegések

  • Dr. Gy. Dr. Fűegér: Hö! Gúr nem vesz fel lakhatási támogatást??? Balek. :D (2012.02.16. 03:48) Éh in shake
  • TrueY: Nekem a Dave című film jut az eszembe (nagy kedvencem, qltura.blog.hu/2009/12/12/film_dave ). Nem ... (2012.02.09. 14:30) Spontán Viktor
  • Dr.Betépett felhasználó: @lariflari: Hogy te mekkora tahó amőba vagy. (2012.02.09. 14:20) Tállai Bandi fagyos orgazmusa
  • Állítsuk meg a .........: @deruyter: orbánt a picsa sem kérte fel évértékelő beszédre! Nincs benne a munkaköri leírásában. ... (2012.02.09. 13:32) Tállai Bandi fagyos orgazmusa
  • tcom: @Occam beretvája: "" Igen a magyar ilyen ostoba" Téged olvasva akár igaz is lehetne.De hát rajta... (2012.02.09. 12:27) Tállai Bandi fagyos orgazmusa
  • Utolsó 20

Kamugyár

2011.12.19. :: Snakeskin

Az MTVA addig kavarja a maga által nyomott kakit, ameddig a saját orra tömődik el a barna, hatalomtól szaftos trutymóval. Drága, aranyos Bolgárúr Cserháti Ágnes! Kell ez?

Nem elég, hogy most már hetente kétszer tetszenek beleszaladni valami ordas nagy kamuba, amit aztán öt perc alatt cincál ízekre nem csak az ellenzéki média, de még egy mezei netszippantyús is? Most már a cáfolatot is szétkamuzzák? Tessék megnézni a trutymómétert, meg a kakihányadost. "A jogellenesen demonstrálókkal a rendőrség kapcsolatba sem lépett." Ezt tetszett közleményezni. Aha. Akkor most gyorsan tessenek valami új hülyeséget kitalálni. Mondjuk, hogy a jogellenesen Nagy Navarro néven emlegetett Nagy Navarro jogellenesen meghamisította ezt a fotót, mert úgyis ráér a jogellenes éhségsztrájk közben.

Még alig kezdték el az áldásos hírhamisítást, máris oda a soha nem is létezett szavahihetőség. Tényleg ez kell? Takargatni a kollégák szaros ki fenekét, hátha senki nem veszi észre a hazugságokat? Aztán egy olyan cáfolatot kiadni, ami szintén hemzseg a kamutól? Az MTVA-nak kamu nélkül még a kamu szó leírása sem megy? Megalol.

Ilyenkor Cserháti Ágnes nem szisszen fel vajon? Csak egy kicsit. Hogy juj, szorít a bőrnaci, egyébként pedig mivel kapcsolják össze a nevét? Nem. Viszi a szót tovább. Minden normális galaxisban egy ilyenért páros lábbal rúgják ki a kamugépet, itt nem, nekünk az igazság és az odaát is ideát van, a párost pedig kolbászban mérik, ami a kerítés körítés nélkül.

Ágnes kedves, olyan szép, szomorú bociszemeket tetszett valamikor a képernyőről felém eregetni, hogy egyből megkívántam az alkoholt. Az ilyentől viszont elmegy a vágyam. És akkor azt tetszik nekem magyarázni, hogy „Közszolgálat, közösen”? A "Hamuzzunk egyszerre" vetélkedő indítása tervbe van-é verve?

Már nem meglepő, kiskezitcsókolom, hanem szórakoztató. Hányan károgtak, baj lesz, baj lesz, tessék, itt a baj. És nem az, hogy hazudnak, hogy agyonmanipulálják a híreket, nem az, hogy még egy kamucáfolatban is kamuznak, hanem az, hogy mindezt ennyire ernyedten, kiscsoportos szinten, amatőr módon, hanyatlóan szarul csinálják. Tessék összevakarni magát a kulatekercs alól, drága Ágnes! Mi lesz így a párttal pártatlansággal, mi lesz így az erős, objektív, szolgálatot ellátó médiával? Mi lesz így a közzel? Fincsi kis hamisított híreket akarunk, de próbálják már meg a „HAZUDUNK” feliratot legalább az első másodpercek idejére eltüntetni, hogy ne aludjunk be azonnal.

Így már az elején unatkozni kezdünk, hamarosan pedig a barátok közül a füstös vonalas bús pacsába zavarjuk el kegyedet, azokkal együtt, akik megkérték magácskát, hogy legyen kedves ordas módon hülyeségeket közleményezni. Aztán lehet majd sírni és jajgatni, hogy nem úgy tetszett gondolni, és miből tetszik majd megélni.

Majd azt fogjuk hazudni, hogy baromira érdekel bennünket.

11 komment

Címkék: média kamu közszolgálat mtva hírhamisítás cserháti ágnes nagy navarro

A bejegyzés trackback címe:

https://snake.blog.hu/api/trackback/id/tr1003475326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ex-dr. vuk 2011.12.19. 18:25:31

Valamiert csak allamositottak a hirszolgaltatast. Kicsit docogosen indul, de lesznek itt meg profi hazugsagok is.

Lesz itt meg eszak-koreai modell.

kirsten 2011.12.19. 18:32:53

Ezek már arra arra sem figyelnek oda mit mondanak, hisz úgyis tudják hogy hazudnak. Itt már pofátlanul megy az emberek hülyítése. Persze csalódnak mert az emberek nagy része nem hülye ! Az igazságot meg a bőrünkön érezzük.

átlátó 2011.12.19. 18:59:22

Ha nem lesz senki, aki az Ágit megsunázná, akkor kérek egy értesítést... addig gyakorolok, mert van az a pénz is, meg alkohol is, ami elősegítené a tettet.

szmoker (Homo Trollicus) 2011.12.19. 19:28:32

@kirsten: Óceánia Eurázsiával áll háborúban. Óceánia mindig is Eurázsiával állt háborúban.

Nem mindegy, mit nyilatkoznak? Úgyis csak egy valóság van, mégpedig az, amit Nagy T.... a felcsúti elmebeteg megmond.

nu pagagyí 2011.12.19. 20:17:55

@antifleto: Korábban paritásos kuratórium (kormánypártok és ellenzék 50-50%) felügyelte a közmédiumokat, ez biztosította a pártatlanságot. Más kérdés, hogy a Fidesz első kormányzati ciklusában ezt is kijátszotta, amikor lepaktált a MIÉP-pel. Jelenleg már nincs szó paritásról, az ellenzéknek kuss van. Az egész felett meg ott lebeg korlátlan bírságolási jogosítványokkal, az egy darab párttag által megtesített hatóság, a pornófőszerkesztő és gyermekvédő Szalai Annamária személyében.
Ez az "európai szellemű" szabályozás ágyazott meg a központi hírhamisításnak, az arrogáns stílusnak és a közpénzek korrupt herdálásank a közmédiumokban.

2011.12.20. 07:02:44

@nu pagagyí: A Közszolgálai Közalapítvány Kuratóriumában aminek az elnöke Balogh László ugyanúgy vannak ellenzéki delegáltjai is. Sőt vannak civil kurátorok is, mint korábban mikor több kuratórium létezett. Azelőtti rendszer sem volt jobb, a többség csak felmarkolta a nagy lóvét - oldaltól függetlenül - és nagy ívben szart a médiára. Most nincs 4 kuratórium csak egy nem 30 ember hanem csak 10 markolja a nagy lóvét. És attól, hogy kormánypártok+ellenzék felesben felügyelték, ugyanúgy állami tulajdonban volt a közmédia mint most is. Tehát nem látom a nagy különbséget? Szalai szerepét meg kicsit de mondhatnám nagyon túlértékeled. Azelőtt is volt ORTT ami bírságolt, csak most médiahatóságnak hívják. Ha pedig az MSZP-nél tartunk az meg lepaktált az SZDSZ-szel Magyarország legszélsőségesebb pártjával! Az mennyivel jobb, a MIÉP-pel meg nem tudom mi a probléma, alapjaiban jó irányt követtek, csak Csurka kicsit elbaszta!

Csm001 2011.12.20. 07:59:00

Kimdzsongil nem halt meg...ott ül Viktor jobbján, és médiaszakértő havi másfélmilláért.

Roy 2011.12.20. 08:05:13

@kirsten: Sajnos az emberek nagy részét meg lehet etetni hazugságokkal. Nézd meg a volt, és jelenlegi diktatúrákat. itt is még mennyien tapsikornak Orbánéknak. Ezek még akkor is ezt fogják teni amikor olyan viszonyok lesznek, mint Észak-koreában.

taecleau 2011.12.20. 08:27:29

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: te megvárnád, amíg viktor is 69 éves lesz, hogy aztán jöjjön helyette a fia?
süti beállítások módosítása