Utolsó sziszegések

  • Dr. Gy. Dr. Fűegér: Hö! Gúr nem vesz fel lakhatási támogatást??? Balek. :D (2012.02.16. 03:48) Éh in shake
  • TrueY: Nekem a Dave című film jut az eszembe (nagy kedvencem, qltura.blog.hu/2009/12/12/film_dave ). Nem ... (2012.02.09. 14:30) Spontán Viktor
  • Dr.Betépett felhasználó: @lariflari: Hogy te mekkora tahó amőba vagy. (2012.02.09. 14:20) Tállai Bandi fagyos orgazmusa
  • Állítsuk meg a .........: @deruyter: orbánt a picsa sem kérte fel évértékelő beszédre! Nincs benne a munkaköri leírásában. ... (2012.02.09. 13:32) Tállai Bandi fagyos orgazmusa
  • tcom: @Occam beretvája: "" Igen a magyar ilyen ostoba" Téged olvasva akár igaz is lehetne.De hát rajta... (2012.02.09. 12:27) Tállai Bandi fagyos orgazmusa
  • Utolsó 20

Tömeghír

2012.01.31. :: Snakeskin

kep1.jpgFantasztikus hír jelent meg az MTI-n tegnap este. Az észbontó tájékoztatás szerint a Hungarian Lobby nevű csoport vezetője, Lipták Béla professzor petíciót küld a Fehér Házba ma reggel. Fontosnak tartotta megemlíteni azt is, hogy a FedEx szolgáltatását veszi igénybe a postázáshoz. Ez nyilván roppant lényeges információ, de ennél sokkal magvasabb a levél tartalma.

Lipták prof. saját elmondása szerint a több mint egymilliós, politikailag függetlenül szavazó amerikai magyar közösség tagjaként írta a levelet. (Hogy a politikailag független szavazó mi a péniszt jelent, még nem jöttem rá, de igyekszem.) A beadványban aggodalmát fejezi ki a Clinton-levéllel kapcsolatban, amelyet szegény miniszterelnökünk kapott az amerikai külügytől. Mielőtt részletek következnének a finomra csiszolt konkrét aggodalmakból, egy gyöngyszem a magyarázatból:

„Noha a külügyminiszter levelét asszisztensei készítették elő, akik közül néhányan talán a magyar ellenzék támogatói, ám mivel az ő aláírása szerepel rajta, a sajtó azt a hivatalos amerikai álláspontként kezeli.”

Atyaég. Mégis hogyan kezeljen a sajtó egy olyan levelet, amelyet a külügyminiszter asszisztensei készítettek elő, ő meg aláírt? Diákcsínyként? A „néhányan talán a magyar ellenzék támogatói” szövegért pedig óriási piros pötty jár. Néhány asszisztens pedig talán Orbán Viktor szentképet tart a házi templomában. Hülyeség a négyzeten, komolyság a köbön, grafománia a negyediken.

Lényegre. A levél a szokásos sablonokat tartalmazza, amelyet manapság hol bágyadtan, hol kiabálva próbál bevetni a morcos kormányhívők tömege.

Aggaszt bennünket, hogy az ellenzék támogatása révén a levél beavatkozik a magyar belpolitikába.
(…)
Az IMF és az EU neokolonialista nyomást gyakorol Magyarországra, és Görögországgal vagy Olaszországgal ellentétben Magyarország nemcsak kioktatást kap arról, hogy rendbe kell tennie gazdaságát, de egyúttal kulturális háború tárgya is.
(…)
 Az elnök „próbálja meg megvédeni Magyarországot a globalizált bankszektor fojtogató kizsákmányolásától, emelje fel szavát elnyomott kisebbségeink kollektív emberi jogai mellett”.

Neokolonialista.
Globalizált bankszektor.
Fojtogató kizsákmányolás.
Kulturális háború.
Béla nem viccel.

És így tovább, odáig, hogy „a magyar kormány földcsuszamlásszerű győzelemmel jutott hatalomra és a gazdaság állapota ellenére továbbra is a választók jelentős többségének támogatását élvezi, amit a január 21-i, 100 ezernél jóval népesebb kormánypárti tüntetés is kifejezett”. A földcsuszamlás stimmel, mi is érezzük rendesen, a „100 ezernél jóval népesebb„ utalás pedig nagyon korrekt, de Lipták professzor mostanában ne találkozzon Rhákhayh Phülhöppel, mert az nem szereti a nem pontos megfogalmazást. (Szigorúan a nagy számok törvénye alapján.)

A petíció lényege és magva: Amerika ne szóljon bele, hogyan intézik Magyarországon a dolgokat, mert itt tombol a szabadság, így jobb lenne, ha Clinton asszony Kínának írogatna ilyen hülyeségeket, nem pedig Viktornak, aki nem érdemli meg.

„A petíció szerint a külügyminiszteri állásfoglalás globális médiakampányt indított Magyarország ellen, amely ürügyet szolgáltatott a Nemzetközi Valutaalapnak és az Európai Központi Banknak, hogy megtagadja a hitelgaranciákat Magyarországtól.”

Igen, feleim. Ezért vagyunk szarban. Hilöri levelet ír, s erre való hivatkozással elzáródnak a csapok. Viktor meg kénytelen vagy lemenni kutyába, vagy szétkokizni az amerikai külügyes picsákokat. Is.

A végére pedig egy finom beszólás, amin jót gurultam. Szólj Hilörinek, hogy kussoljon, különben nem szavazunk rád, te kaka!

„A petíció aláírói előre megköszönik Barack Obamának a Magyarországnak nyújtandó segítséget, hogy ők, mint politikailag független amerikai magyarok novemberben azzal viszonozhassák ezt, hogy újraválasztják.”

Na. Ez a hír. Az a furcsa kérdés fogalmazódott meg buksimban, hogy mi a fenéért részletezi ezt az MTI ennyire hosszan. Hogy közli, az rendben van. Az a dolga. De hogy ilyen részletességgel, az az alábbiak miatt érthetetlen:

A petíciót, amelyet eljuttattak a februárban Magyarországra látogató kongresszusi külügyi bizottsági delegáció tagjainak is, hétfő délutánig több mint százan írták alá. A beadványt megfogalmazó Lipták Béla professzor, az interneten több mint 1200 bejelentkezett követővel rendelkező Hungarian Lobby (Magyar Érdekszövetség) csoport vezetője az MTI-t úgy tájékoztatta, hogy a petíciót kedden reggel a Federal Express-szel fogja feladni a Fehér Házba.

Értjük. Van egy professzor, aki „a több mint egymilliós, politikailag függetlenül szavazó amerikai magyar közösség tagjaként” csoportot üzemeltet. Ennek a csoportnak „több mint 1200 bejelentkezett követője” van a neten, s ebből „több mint százan” aláírták ezt a csinos petíciót. Az MTI pedig hatalmas hírt kreál ebből, de ez kutyának a pénisze a Magyar Nemzethez képest, amelyik  „A tengerentúl is hatalmas az összefogás Magyarországért címmel közli a szenzációt. Száz emberről beszélünk, amikor a „hatalmas összefogás” kifejezést tanulmányozzuk, illetve értelmezni próbáljuk.

Nemrégiben itt ölték egymást a népek és az újságírók, hogy hányan is voltak az Operánál és hányan Bayer Zsolt lelki békéjének menetében. Másról sem zengett a mindenség. A jobb oldalon ötszázezrekkel, milliókkal dobálóztak (a másik oldalon persze igyekeztek törpésíteni a létszámot), s borzasztóan be voltak rágva, ha ezt valaki megkérdőjelezte. Most meg kiderül, hogy a Magyar Nemzet szerint a „több mint száz ember” már hatalmas összefogást jelent. Persze nem itthon. Odaát. Kormányvédőként. Kezdek belezavarodni a logikába. Vissza kellene menni az alapokhoz.

A Magyar Kétfarkú Kutya Pártnak (mely vegytiszta meggyőződésem szerint az egyetlen életképes programmal bíró erő hazánkban) jelen pillanatban „több mint” 70 000 követője van az interneten. Erre való hivatkozással kérném az MKKP-t, haladéktalanul írjon levelet Obamának, a Dalai Lámának és Eric Cartmannek (akármiről, csak ne legyen sok értelme), árassza el az MTI-t nyilatkozattengerrel, amely viszont érezze kutyakötelességének (stílbravúr), hogy hosszan közölje a Párt zseniális ötleteit, a Magyar Nemzetet pedig arra, hogy legalább ilyen lelkesen számoljon be a petíciókról.

Ha már tombol a matekvór, tolul az agygenny és vérkomolyan vesszük a számokat: „több mint” 70 000 ember nem tévedhet.

Másrészről: tényleg ideje, hogy elküldjünk néhány hírgyárost a náthás picsába.
Még FedEx sem kell hozzá.

23 komment · 1 trackback

Címkék: média abszurd agyfasz miezbazdmeg USA MTI Magyar Nemzet

A bejegyzés trackback címe:

https://snake.blog.hu/api/trackback/id/tr964013077

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Akkor ez az EU kell nekünk vagy sem? 2012.01.31. 13:22:00

Mivel a kormányzati és ellenzéki oldalon is egyre többször, sőt folyamatosan az Európai Uniót próbálják felhozni mindenféle vitában, ellenpontként vagy megerősítésként ezért itt az ideje hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba, hogy akkor most Második Szov...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Борис Годунов 2012.01.31. 08:36:11

Jó lesz az óperenciás tengeren túlról támadó nyelvi szabadságharcosok elől FedExékbe vonulni. Béla szerint (lásd meghívó a Magyar Lobbiba) szaporodik a politikailag független, vegyes házasságból származó jenkimagyar tábor, így egyre több "magyarúl" már nem tudó személy is belép a csoportba. Béla az a rossz hírem, hogy Te sem tudsz magyarul. Nálunk ez viszont most trendi, gyere haza, Sándor palota for rent.

csárli hárper 2012.01.31. 12:28:55

hülyék exportjában szerintem világelsők vagyunk...

nandras01 2012.01.31. 12:29:12

lipták bélának van mentsége: gyárilag hülye.
az mti- nek és manem- nek nincs...

Szabad Gábor 2012.01.31. 12:29:56

Nem lettünk gyarmat

Ötszázezer(?), bizony, dalolva ment…

Ez megint csak arról az egy emberről szól, aki sohasem hezitált azon, hogy utcára kell-e vinnie a népét, ha neki szüksége van a támogatásra.

www.vagy.hu/tartalom/cikk/1509_nem_lettunk_gyarmat

nixe 2012.01.31. 12:56:01

Lipták úúúúr!!!

Orbán úrnak ,amíg íily kiváló szövetségesei vannak, nincs félnivalója !
(hogy egyedül lesz az osztályon)

tovabb a jezsovi uton 2012.01.31. 12:56:26

hogy röhöghetnek a jenik ezen a vén idiótán..meg ugy az összres magyar szánalmas jobberen....

croatico 2012.01.31. 12:56:41

@Dr. csárli hárper: De szép is vóna, ha a hülyék mentek volna el, sajnos fordítva történt.

Kutchek (törölt) 2012.01.31. 13:15:31

"...mint politikailag független amerikai magyarok novemberben azzal viszonozhassák ezt, hogy újraválasztják.”

Innen kb így is folytatódhatna:
"Ha meg nem akkor takarodhatsz a Fehér Házból te koszos néger, mert Orbán levált téged is!"

kapuzárási pánik 2012.01.31. 13:57:53

Ez az egész agyrém csak annak a bizonyítéka, hogy:
- Amerikában is éleg elég sok a hibbant magyar
- ahelyett, hogy az ottani politikával foglalkoznának, belepofáznak az "anyaország" ügyeibe, mert azt hiszik kurva okosak
- fingjuk sincs, hogy mi folyik Magyarországon, mert az amerikai magyar jobboldal javarésze a mai napig a csendőr-Horthy-56-bolsi és szovjetellenes mondakörben él

Érdemes lenne eredeti angolban is olvasni az ominózus petíciót, mert a magyar változat mély stilisztikai és nyelvtani sötétségről árulkodik.
Valószínüleg Obama összeszarta magát miközben olvasta.

Lencsés István 2012.01.31. 13:58:15

MAGYARORSZÁG nem támadta meg az Amerikai Egyesült Államokat , nem kell hazudozni , pláne név nélkül ....

Snakeskin 2012.01.31. 14:01:08

@kapuzárási pánik: Meglepne, ha ez eljutott volna Obamáig. Valamelyik titkársági asztalon heverhet a fedexes ajándékok között.

zum trucc 2012.01.31. 14:22:50

"tényleg ideje, hogy elküldjünk néhány hírgyárost a náthás picsába". Zseniális. Amúgy ez a Lipták egy futóbolond senki.

hoseman 2012.01.31. 14:51:46

no akkor kedves amerikai magyarok eggymillóan-ból/ből több mint százan..... tisztelettel benyalhattok meleg szarig!! és akkor még finom voltam,meg nőies..

SecretGhost 2012.01.31. 15:36:32

Hoseman te loser, miért te mi vagy? Kínai? idiota barom. Neked az ilyen Kertész Ákos írásai tetszenek gondolom. Szarnál sünt.

couche-couche 2012.01.31. 15:37:00

ez azért is kurva jó, mert elvileg a tom lantos halála óta a magyar lobbyt lényegében ez az szenátor vezeti: en.wikipedia.org/wiki/Dennis_Kucinich ez a hungarian lobby egy nagyon erős csapat lehet, ha senki nem hallott még róluk :D

iko75 2012.01.31. 16:47:22

hát, lehet, hogy mielőtt posztot írsz, kicsit kéne gondolkodni...amerikában bevett dolog lobbizni, bizony akár származási alapon is, gondolj csak a zsidó, a lengyel, vagy az ír kérdésre, és bizony ez elég sok szavazót jelenthet - politikailag független szavazók, vagyis egyik párt iránt sem elkötelezettek a kettőből.
az utalás pedig az asszisztensekre elég egyértelmű, közismert, hogy bajnait hillary lszopták a férjem az oválisban clintonék pénzelik.

no successful 2012.01.31. 16:47:46

@kapuzárási pánik:
"fingjuk sincs, hogy mi folyik Magyarországon, mert az amerikai magyar jobboldal javarésze a mai napig a csendőr-Horthy-56-bolsi és szovjetellenes mondakörben él
"

A helyzet az, hogy egyre inkább van fingjuk, és éppen ez az ellentmondás idegesíti őket. Minden 56-os emigráns, azt hitte, hogy a rendszerváltás után Amerika hátat fordít a kommunista diktatúra szervienseinek. Ezzel szemben mit látnak? Az USA adminisztráció masszívan támogatja, az előző rendszer szervienseit. Gyalázat nem ?

Snakeskin 2012.01.31. 16:52:10

@iko75: Bizony mindenhol bevett dolog lobbizni. Nálunk is. De száz aláírásnál engedtessék meg a nevetés. Mert ezek szerint a kemény 1200 "követőből" is csak ennyien adták nevüket a vicchez. Amiből a Magyar Nemzet bombahírt gyártott.

A szopáshoz Clintonéknál igen, a pénzeléshez nem kell asszisztens. A kettő között nincs összefüggés.

Szittyakürt 2012.01.31. 17:11:44

Vihar a biliben. Gondolom, Obama rettegve guglizta ki, hogy merre is van ez a Magyarország! Miután megtalálta, röhögött egy jót és vett még egy teasüteményt.

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2012.01.31. 17:38:55

"a több mint egymilliós, politikailag függetlenül szavazó amerikai magyar közösség" Ezt a számot vajon mikor álmodta meg. Ha ennyien lennének, minden elnökjelölt kampányában külön pontot kapnának!

Борис Годунов 2012.01.31. 17:54:16

@no successful: Az előző rendszer szervienseiként olyan MSZMP tagokra gondolsz, mint Martonyi, Hoffmann, Matolcsy, Pintér stb. Mert úgy tűnik, hogy pont értük lobbiznak. Némi ellentmondást vélek felfedezni.

georgie58 2012.01.31. 17:54:34

Az USA-ban már csak 100 embert tudott megfizetni a fidesz, hogy ugyanúgy hülyét csináljon magából, mint itthon az az "1 millió" kormánypárti tüntető :-D ??

kapuzárási pánik 2012.01.31. 18:04:12

@no successful: az emigráció nem homogén. a helyzet az, hogy a régiek ( 45-ös és 56-osok )igyekeznek kisajátítani maguknak az érdekképviseleteket, és ezek automatikusan a politikai spektrum ( szélső ) jobb-ján helyezkednek el. a világuk a mai napig a hidegháborús észjárást követi, és azt hiszik, hogy Amerika automatikusan majd mindig a baloldal ( szocialisták )ellen fog állást foglalni. meg sem fordul a fejükben, hogy az USA a demokratikus alapkérdésekben kemény elítélő álláspontot képvisel az Ő szellemi közösségükhöz tartozó Orbán ( Fidesz )-szel szemben.
Ez a szerencsétlen nyilatkozat ennek a megrekedt zsákutcás gondolkodásnak az eredménye.
Az új, és általában sikeres emigráció az üzleti életben boldogul és magasról leszarja a magyarországi csetepatékat, mert ők pont ebből menekültek el.
süti beállítások módosítása