Utolsó sziszegések

  • Dr. Gy. Dr. Fűegér: Hö! Gúr nem vesz fel lakhatási támogatást??? Balek. :D (2012.02.16. 03:48) Éh in shake
  • TrueY: Nekem a Dave című film jut az eszembe (nagy kedvencem, qltura.blog.hu/2009/12/12/film_dave ). Nem ... (2012.02.09. 14:30) Spontán Viktor
  • Dr.Betépett felhasználó: @lariflari: Hogy te mekkora tahó amőba vagy. (2012.02.09. 14:20) Tállai Bandi fagyos orgazmusa
  • Állítsuk meg a .........: @deruyter: orbánt a picsa sem kérte fel évértékelő beszédre! Nincs benne a munkaköri leírásában. ... (2012.02.09. 13:32) Tállai Bandi fagyos orgazmusa
  • tcom: @Occam beretvája: "" Igen a magyar ilyen ostoba" Téged olvasva akár igaz is lehetne.De hát rajta... (2012.02.09. 12:27) Tállai Bandi fagyos orgazmusa
  • Utolsó 20

Sátán Feri Gyöngyöspatán

2012.02.01. :: Snakeskin

de.jpgÚjabb pipa, Gyurcsány és a TASZ "nemkívánatos" elemek lettek Gyöngyöspatán. Ferencnek ez nem újdonság, nagyjából évente kap egy hasonló baromságot. 2009-ben például Bajnai kollégával (és még 25 társával együtt) Ivádról lettek kitiltva. Ott mondjuk mókásabb volt a dolog, mert a közgyűlés határozatban arról is döntött, hogy utcát sem nevezhetnek el róluk. Ivády Gábor már akkor is tudta, mitől Lehet Más a Polgármester. Ezen azóta is zokogunk a röhögéstől.

Na de most! Egy jobbikos hiró tette keresztbe izomtól csattanó vérbunkósát a DK főnöke előtt, meghúzva híres-hírhedt faluja határában a rovást: „Eddig, te genya, s ne tovább!” Juhász Oszkár ezt Gyurcsányék miskolci haknijával indokolta, ahol Ferenc gyakorlatilag rájött arra, mennyire Avas ez az egész. Oszkár úgy neszelte, hogy az ex-minelnök most Gyöngyöspatára készül valami hasonló céllal, hát egy nagy lófaszt, gondolta, s közgyűlés elé vitte az ügyet, amely kimondta a túróst:

pata.jpg
A Jobbik mintaembere meg is magyarázta a döntést. Szerinte Gyurcsány és barátja, TASZ aktív kezdeményezői annak a lejárató kampánynak, amely a magyar nemzet ellen folyik. Ők pedig nem kérnek az ilyen fazonokból, semmi szükség Gyöngyöspatán rájuk, mert ott rendben, fegyelemben és vidám magyarsággal telnek a napok, amióta a világ jobbra csúszott.

A polgármester és kedves csapata persze félrelőtt. Nincs olyan önkormányzati határozat dinamikusan fejlődő hazánkban, amely megtilthatná akár Gyurcsánynak, akár másnak, hogy oda menjen, ahová akar. Lehet hülyeségeket közleményezni, morcos arcot vágni, izmozni és ilyen baromságokkal tölteni az időt, csak éppen értelmetlen - azon túl, hogy most néhányan nagyon tökös gyereknek gondolják Oszkárt, aki a napi bulvárszart letudva visszanyargal közmunkásítani kisországát. Amely pontosan úgy működik, mint a nagy: a Főnök kitalál reggel valami hülyeséget, délre már írásba is van öntve, estére pedig elfogadják.

Nem tudom, Gyöngyöspatát mivel lehet még lejáratni, volt ott már minden, amire a jujdeizgalmasra gyorsan lecsapó, mértékadó portálok orgazmusközeli állapotba kerülhetnek. Gyurcsány persze húzónév, a DK köszöni szépen az ingyen reklámot, PR szempontból jól jön most minden ilyen húzás.

Meglepődnék, ha nem próbálna meg mégis bejutni Oszkárfalvára. Be fog, hülye lenne kihagyni a ziccert, ahogyan szebbjövősök igyekeznek kitaszigálni onnan a kamerák kereszttüzében. Majdnem akkorát szólna, mint amikor elvitték a rendőrök a Kossuth térről.

De a móka kedvéért azért képzeljük el, ahogyan Sátán Ferenc és a TASZ kéz a kézben arra autóznak, majd hirtelen becsikorognak a GYP tábla előtt, amely alatt külön kiegészítő díszeleg a szöveggel: Gedáut a pitsába, lejárató kampányosok!

Ferenc meghekken, nézi, majd elszontyolodva visszatolat barátjával, hogy máshol járassa le az országot. Gyere, Taszom, itt lesorompóztak bennünket, romboljunk inkább a szomszéd megyében. Csak előbb adunk néhány interjút ennek a huszonvalahány újságírónak, akik véletlenül erre jártak.

Oszkárnak majd később megköszönjük.

25 komment · 2 trackback

Címkék: abszurd Jobbik Gyurcsány Ferenc Gyöngyöspata Demokratikus Koalíció vidám ország Juhász Oszkár TASZ

A bejegyzés trackback címe:

https://snake.blog.hu/api/trackback/id/tr534040581

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kutyáért ad tűzifát a jászapáti polgármester 2012.02.01. 11:43:42

Nem lennék a környékbeli kutyatulajdonosok helyében, miután az utcákról elfogytak a kóbor ebek. Pócs János polgármester, fideszes országgyűlési képviselő 50 kg tűzifát ad minden befogott állatért. Az esti híradóban hangzott el a hír, amely szerint a p...

Trackback: 10 éve tört ki a kiflicsücsök-botrány 2012.02.01. 11:42:50

Azóta se tudjuk, lopott-e kiflit a budaörsi Tescoban Selmeczi Gabriella. 2002. január 23-án este Selmeczi hajszárítót akart venni, de találkozott egy ismerősével, aki megkínálta őt egy kiflivel, aminek a végéből letört egy darabot. A biztonsági őrök és...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Roy 2012.02.01. 10:02:42

A romák kívánatosak Gyöngyöspatán?

2012.02.01. 10:03:08

Normális ember ért a szóból és nem megy oda provokálni, ahol nemkívánatos személynek titulálják. Persze böszme és a taszkalapok soha nem voltak normálisak.

Anti Anyag (törölt) 2012.02.01. 10:13:00

Ahogy ezek a "jogvédő-demokraták" kapaszkodnak Gyöngyöspatába, az már szánalmas.

Amúgy néztem a TV-ben, nem is gondoltam volna, hogy ez a település ennyire élhető hely. Persze nem semmi állapotok lehettek ott, ha már a cigányok hídpénzt szedtek, de legalább már a gyógyulás útjára lépett.

Persze ez a "demokratáknak" nem buli.

kenesur 2012.02.01. 10:14:11

Bárcsak az egész 'nagymagyar' rovásírásos, karikás ostoros ökörködés és annak hozománya lenne már nemkívánatos ebben az országban. Az a baj, hogy megint az van, hogy sík hülye barmok kapnak médiafigyelmet, például ez a jobbikos-jános. Szép dolog a hagyományőrzés, de ne legyen már az, hogy ha én nem kérek belőle, akkor én vagyok a hazaáruló és a zsidó-libsi-bolsi-komcsi. Gyurcsányból nem kérnek, de az Alex nevű, az utca közepére provokáló-hugyozó náciból (karlendítés is volt) igen. Szép kilátások. Ezek az emberek az ország szégyenei nem pedig GyF.

blah 2012.02.01. 10:33:02

megy az őrület rendesen... és ezek az emberek játszanak vezetőt... gyönyörű országban élünk

nandras01 2012.02.01. 10:35:19

már megint einsteinnek volt igaza...

WYW 2012.02.01. 10:48:48

Érvénytelen az önkormányzat határozata, mert nem rovásírással írták.

Na ezt beszopták!
Jobban kellene figyelni a részletekre.

Yasashi Tanuki 2012.02.01. 11:15:48

Miért lenne öngól a határozat a Gyöngyöspatai polgármestertől?

Először is bekerült az országos médiába, aztán mivel a Gyurcsányt utálók tábora még mindig elég széles, ezek szemében növelte a népszerűségé, végül pedig ha Gyurcsány elviszi a show-t Gyöngyöspatán is, annál kevesebb fény vetül az MSZP-re és az LMP-re, akiknek szintén nagy szükségük lenne országos médiafigyelemre.

Mária 2012.02.01. 11:16:26

@Roy:

A rasszista bajkeverők kívánatosak a Föld nevű bolygón?

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2012.02.01. 11:25:32

@imperial @Anti Anyag: : tudod, a demokrata aki nem ijed meg toletek, sot, meg provokal is..:-)

szokjatok hozza a folyamatos es kimeletlen provokaciohoz:-)

DrX 2012.02.01. 11:34:43

@Mária: meglepődnél, ha az első űrhajó cigányokkal lenne tele. Ugyanis náluk nagyobb rasszistát keveset látni.

Mária 2012.02.01. 11:35:46

Egyébként mire mennek ezzel az izmozással?

Magyarországon nincsenek "zárt települések", mint Oroszországban.

Ha valakit nem engednek be egy településre, ráadásul erről hivatalos dokumentumot is kiállítanak, az a személyes szabadság és a szabad mozgás korlátozása, ha pedig erővel tartják távol, az önbíráskodás.

Nincs olyan törvény, amire hivatkozva bárkit hivatalos bírói végzés nélkül kitilthatnának bármelyik település közterületéről, vagy bármelyik helyi lakos ingatlanáról, és bármit tehetnének ellene, ha mégis odamegy, ahonnan "kitiltották".

Mindenki oda megy, ahová akar.

Yasashi Tanuki 2012.02.01. 11:36:25

@Mária: Fura dolog rasszizmust emlegetni, egy olyan helyzetben, amikor a negatív attitűd nem előítéletek, hanem személyes tapasztalat következménye. Aki megégeti magát az kerüli a tüzet, ha nem így tenne ezzel veszélybe sodorná saját magát. A TASZ ezzel szemben arra kényszerítené az ott élő embereket, hogy szavazzanak bizalmat a cigány közösség tagjainak,mintha semmi se történt volna, annak ellenére, hogy többször és folyamatosan bebizonyosodott, hogy méltatlanok erre.

ben2 2012.02.01. 11:40:26

A Jobbik és a GYP egymást kiegészítő formációk: egymásnak adják a magas labdákat, reménykedve hogy a másik leüti és akkor megnyílik a médiafelület.
Ez mindenkinek jó. Amíg a két kreténpárt egymással foglalkozik, addig sikeresen szeparálják magukat a komolyan vehető szervezetek körétől, így esélyük sem lesz, hogy lényegileg befolyásolják az életünket.

Térházy (törölt) 2012.02.01. 11:46:18

Posztoló érvelését alátámasztja az alant látható listán szereplő Gyurcsány és DK nevű pártjának szembeszökő és végzetes népszerűtlensége. Indokolt tehát a tiltás, Gyöngyöspata semmiképp sem ajánlható hely Gyurcsánynak.

Én természetesen messzemenően tisztában vagyok azzal az egyértelmű ténnyel, hogy ezt a listát persze nyilvánvalóan a DK-hívők hamisították meg, mert egész nap ezen az oldalon lógnak, a többi párt pedig éppen azzal mutatja meg azt, hogy micsoda hihetetlen fölényben vannak a Gyurcsányékkal szemben, hogy rájuk gyakorlatilag nem szavaz senki.

Ezt pedig egyszerűen úgy érik el, hogy szavazóikat leparancsolják erről a teljesen szabadon elérhető web-oldalról, ezzel is bizonyítva behozhatatlan fölényüket, ami éppen azért nem látható sehogyan sem, mert behozhatatlan, mint a nyuszika gerendája. Vagyis ők már olyan nagyok, hogy szem nem is láthatja nagyságukat, valószínűleg ezért is nincsenek szinte sehol sem az alábbi listán.

Néhány perccel ezelőtti állapota a webszolga.hu/valasztas/ oldalnak:
(Ahol a legutóbbi szavazatzárás után alaposan megnehezítették a szavazást)

"A szavazás állása:
MSZP: 788 szavazat - 5.05%
Fidesz: 1683 szavazat - 10.78%
LMP: 132 szavazat - 0.85%
Jobbik: 824 szavazat - 5.28%
SZDSZ: 133 szavazat - 0.85%
Jólét és Szabadság: 41 szavazat - 0.26%
Demokratikus Koalíció: 11407 szavazat - 73.04%
Munkáspárt 2006: 85 szavazat - 0.54%
Zöld Baloldal: 34 szavazat - 0.22%
Nem mennék el szavazni: 490 szavazat - 3.14%
Összesen: 15617 szavazat

A szavazás nem reprezentatív felmérés, nem időben, hanem 100.000 szavazatnál indítjuk újra."

Rókakígyó 2012.02.01. 11:46:39

a határozat azért érvénytelen, mert nincs aláírva. :)

Rókakígyó 2012.02.01. 11:46:58

@Yasashi Tanuki: kik méltatlanok? a cigányok? nyilván értelmetlen felvetni, hogy a cigányok nem lehetnek méltatlanok, hisz mind egyforma.

Mária 2012.02.01. 11:47:17

@Yasashi Tanuki:

"Aki megégeti magát az kerüli a tüzet, ha nem így tenne ezzel veszélybe sodorná saját magát."

Arra azért kíváncsi lennék, hogy a sok nagypofájú közül hányan "égette már meg" maaagát a valóságban.

És ezzel szemben hányan vannak köztük olyanok, akik csak a balhét keresik és az ellentéteket szítják.

fidesz = házmesterek pártja 2012.02.01. 11:57:24

Lejáratni? Azok után, hogy náci... pardon, jobbikos vezetője lett a településnek? A kérdés még viccnek is rossz.

V u, de ja vu 2012.02.01. 11:58:34

Egy részlet a szabadságjogokért küzdő, ezért blogjaiban a hozzászólást, véleménynyilvánítást lehetetlenné tevő TASZ művéből:

"...A gyerekek nem fogták fel mókának az eseményeket? Nem utánozták a bácsikat, nem játszottak katonásdit? – hangzik el a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület (SZJPE) feloszlatásáról szóló tárgyaláson a Gyulai Törvényszéken. A kérdést Mucsi Erika bíró teszi fel, aki a tanúként beidézett idősebb Farkas Jánost faggatja a tavasszal Gyöngyöspatán történtekről. A Roma Polgárjogi Mozgalom egykori országos alelnöke, a Gyöngyöspatai Cigány Kisebbségi Önkormányzat volt elnöke csak annyit mond: nem bírónő, a gyerekek bepisiltek, féltek iskolába járni, és pszichológus kezelte őket több hónapon keresztül..."

Én - és szerintem még sokan mások is - szeretnénk ugyanezt a kérdést feltenni a Gyöngyöspatán élőknek is: - Mielőtt az SZJPE megérkezett, mit érzett egy templomba igyekvő öregasszony, vagy iskolába igyekvő 'magyar' kisdiák, ha azon a bizonyos hídon (tudják, ahol "nemszedték a hídpénzt") meláttak 4-5 gyerekkorú romagyereket??? Hát, kérem kedves TASZ, bizony addig az öregasszony meg a fehérbőrű kisiskolás pisiltek be:-(((

Kvittek volnánk... persze ha nem lenne még ezer más kritérium, aminek fényében nem tűnik olyan vészesnek, ha az impotens de legalább legális rendfenntartó hatalmi szervezet mellett hatékony, bár a törvényt kevéssé tisztelő ember számára ijesztő civil mozgalom is kibontakozik!

A TASZ - és magyarországi jogvédő társai - ún. "más f.val veri a csalánt" játszanak, odamentek akkor amikor ennek hírértéke lett/van és el fognak menni, amikor már nem lesz... A pataiak viszonyt maradnak és várják azt, aki mellett nyugalma lesz a tisztességes, dolgos embernek. Kétlem, hogy kifejezetten ragaszkodnának az SZJPE jelenlétéhez, nekik megfelelne egy valódi közbiztonságot nyújtó körzeti megbízott vagy rendőrőrs is...

Javaslom, hogy ne az SZJPE létét vagy nemlétét vizsgálgassák, hanem a társadalmi-, szociológiai-, gazdasági- és kriminológiai okait annak, hogy - történelmi távlatokban igazolt tapasztalatokkal igazolva - miért tudnak érvényesülni a szélsőséges mozgalmak!!!

milyen szép a Vértes, ó 2012.02.01. 12:20:27

@Yasashi Tanuki:

Ühüm, kár, hogy az ottani lakosok, de egyszer-kétszer a mélyszerencsétlen masírozók háttérbábosai is elismerték, hogy a kb. 500 gyöngyöspatai cigányból kb. 90-100 az, aki rombolja a többi lakos életét ('és pontosan tudjuk, kik azok').

Persze valamiért a maradék 400-at kellett rendszeresen fenyegetni -- mondjuk ez érthető, a bűnözők még megütik a bátor szabadságharcost; gondolom, a 'pontosan tudjuk, kik azok'-ra is ezért volt szükség, nehogy veszélyes helyre menjenek, gyerekeket kényelmesebb mocskolni, mint kigyúrt vadbarmokat.

pucuka (törölt) 2012.02.01. 13:30:16

Érdekes a libbantak hozzáállása bizonyos,megoldandó problémákhoz.Ferenc testvér alatt is ez ment,mert ugye magával a problémával,a kiváltó okkal nem foglalkoztak,foglalkoznak csak és kizárólag annak reakciójával.A gyakorlatban ez annyit jelentett,hogy hiába kiabáltak segítségért a patai magyarok éveken keresztül és hiába sodródott vissza időben a település egy,szinte középkori állapotba,ez ugye senkit nem érdekelt.Legalábbis a libbantakat biztosan nem,mert amíg meg nem jelentek a szerintük "nácik",ott minden a legnagyobb rendben ment.Nem,hogy a média nem foglalkozott az üggyel,még a Budapesti liberális "szakkörök" sem voltak képben.Fogalmuk nem volt arról,hogy a mai Magyarország,hogy is néz ki a gyakorlatban.Illetve magasról tojtak mindenre,ami elkerülte belvárosi tekintetük.Majd,miután ezt megelégelték néhány településen és arra a következtetésre jutottak,hogy itt bizony hiába várnak segítséget az nem fog soha megérkezni,mivel a problémáikra immunis a liberális fertő,saját kezükbe vették sorsuk és hívták a "nácikat".Jól tették,mert ha megnézzük mi is változott azóta,akkor a kommentek egy jelentős részéből arra következtethetnek,hogy bizony még mindig több a magát demokratának valló,mint a józan ésszel gondolkodó.A TASZ sem foglalkozik a megoldandó problémákkal.Kizárólag a kialakult helyzetről skandál,ha roma kérdésekről van szó.Az egész liberális bandának befellegzett lassan,mert a tendencia azt mutatja,hogy Európában növekszik a "mus" és ez nem véletlen,hiszen a két karral szorítsunk mindenkit keblünkre filozófia életképtelen,mint ahogy egy olyan ország is az,amelyik a gazdanépet elutasítja és helyette támogat/védelmez mindenkit,aki annak életére tör.

Közbiztonság Szilárd 2012.02.01. 15:13:25

@nandras01:
Szóval szerinted is E = m-szer cénégyzet?

@milyen szép a Vértes, ó:
Mondjuk a 90-100 fenyegető cigány azért nem kevés ám.
Miért is nem tett ellenük semmit mondjuk a rendőrség? Vagy akár a másik 400 cigány, hogy ne sorolják őket egy kategóriába?

nandras01 2012.02.01. 15:38:14

@Közbiztonság Szilárd: abban is igaza volt einsteinnek, de én speciel ama megállapítására próbáltam utalni, amelyben a világegyetem és az emberi ostobaság összefüggéseit taglalja...

Борис Годунов 2012.02.02. 13:25:52

Ha már Einstein, akkor megszívlelendő az a mondása (írása) is, amit egy időkapszulában hagyott: "Kedves Utókor! Ha nem lettetek igazságosabbak, békeszeretőbbek, és általánosabban véve értelmesebbek, mint amilyenek mi voltunk, akkor vigyen el titeket az ördög."
Úgy tűnik, ha Feri mégis elmegy, akkor a GYP táblánál majd kereszttel, és fokhagymafüzérrel várják a gárdamellényes ördögűzők. Egyik oldalról megAvasodott ez a történet, a másik oldalról pedig az "utolsó szó jogán" szánalmas.Az utolsó szavak azoktól jönnek, akik nem tudnak már mit mondani.
süti beállítások módosítása