Utolsó sziszegések

  • Dr. Gy. Dr. Fűegér: Hö! Gúr nem vesz fel lakhatási támogatást??? Balek. :D (2012.02.16. 03:48) Éh in shake
  • TrueY: Nekem a Dave című film jut az eszembe (nagy kedvencem, qltura.blog.hu/2009/12/12/film_dave ). Nem ... (2012.02.09. 14:30) Spontán Viktor
  • Dr.Betépett felhasználó: @lariflari: Hogy te mekkora tahó amőba vagy. (2012.02.09. 14:20) Tállai Bandi fagyos orgazmusa
  • Állítsuk meg a .........: @deruyter: orbánt a picsa sem kérte fel évértékelő beszédre! Nincs benne a munkaköri leírásában. ... (2012.02.09. 13:32) Tállai Bandi fagyos orgazmusa
  • tcom: @Occam beretvája: "" Igen a magyar ilyen ostoba" Téged olvasva akár igaz is lehetne.De hát rajta... (2012.02.09. 12:27) Tállai Bandi fagyos orgazmusa
  • Utolsó 20

Narancspiknik

2011.12.05. :: Snakeskin

Nincs abban semmi rossz, hogy a fideszes megyei közgyűlési elnökök az Azori-szigeteken cirógattatják langy szellővel hónaljuk kutyáját. Megérdemlik. Az állam átvállalja az adósságot, mi (nem politikások, kiknek ilyentájt sem büdös a hónalja, mivel lyukas a rohadt kabát) kifizetjük, hát mit csinál a boldog Kereszta megyei elnök, ha megszabadul a tehertől? Úgy van. Elmegy sürgősen politizálni sok közpénzért valami barátságos kis szigetre, ahol a langy szellő... Ezt inkább hagyjuk.

Ha egyszer az Azori-szigeteken van az Európai Régiók Gyűlésére, ahol a Páneurópai Roma Stratégia elfogadásáról döntöttek, vagy mi a franc, akkor mégis hova a bánatba utazzanak? Gyöngyöspatára?

Isteni poén, lehet rajta felháborodni, nekem már szempillám sem rebben, főleg, mert leégettem, amikor a minap takarékossági okokból gyertyafénynél olvastam Orwellt. Azori-szigetek? Az is valami? Ott van például Debrecen. Van vagy hatvan kínai testvérvárosa, egyfolytában odajárnak a nagyok megállapodni valamiről, amiről soha nem tudunk semmit. Pandamacizni decemberben. Az már mutatvány.

Persze el kell ítélni a zizik téli nyaralását, erre pedig kiváló ember a méltán népszerű, mindig igazat mondó Lázár János, aki szerint nem „a kellemes ügyek dossziéit” gyarapítja az eset. Ezen majdnem bevizeltem a röhögéstől, de miután nem merek fűteni itthon, a veséim nem bírják a nevetést. Így magamban tartottam.

János remek ember. Meg is mondta: elbeszélget a fideszes világjárókkal. Mesterházy Attila pedig úgy felháborodott, hogy csak helyeselni tudott, helyes, Jani, do it, beszélgess csak el velük!

El is képzelem, ahogyan Lázárnak vellámokat szór a rózsaszín mandzsettája, amint kinyitja az ajtót annak, akivel jól elbeszélget éppen. Bent aztán, amikor már senki nem látja, az iroda akolmelegében kificcenti az asztalra a "Gumicsont" feliratú dossziét, majd felteszi a kérdést:
- Atyec! Jó volt?
- Jó - válaszolja mosolyogva Atyec, aki tudja, mitől tökös a turista szalámi.
- Szuvenírt?
- Hoztam. Meglepi. Neked.
- Akkor jó. Most elbeszélgettünk, tehát el van beszélgetve. Jó munkát!
- Neked is, Jancsi.

És boldogan nyomogatják a gombot, amíg meg nem állítja őket valaki, de mivel ilyen nincs, ez egy kurva hosszú gondolatsor lenne, ha folytatnám. Sajnos nincs rá időm, gyűlésem van. Pánikeurópai Túlélő Stratégiát kell elfogadtatnom magammal. Itthon. És még májkrémet is kell csomagolnom.

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz nyaralás lázár jános közpénz mesterházy attila azori szigetek mertmegérdemlik

A bejegyzés trackback címe:

https://snake.blog.hu/api/trackback/id/tr803440608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása