Utolsó sziszegések

  • Dr. Gy. Dr. Fűegér: Hö! Gúr nem vesz fel lakhatási támogatást??? Balek. :D (2012.02.16. 03:48) Éh in shake
  • TrueY: Nekem a Dave című film jut az eszembe (nagy kedvencem, qltura.blog.hu/2009/12/12/film_dave ). Nem ... (2012.02.09. 14:30) Spontán Viktor
  • Dr.Betépett felhasználó: @lariflari: Hogy te mekkora tahó amőba vagy. (2012.02.09. 14:20) Tállai Bandi fagyos orgazmusa
  • Állítsuk meg a .........: @deruyter: orbánt a picsa sem kérte fel évértékelő beszédre! Nincs benne a munkaköri leírásában. ... (2012.02.09. 13:32) Tállai Bandi fagyos orgazmusa
  • tcom: @Occam beretvája: "" Igen a magyar ilyen ostoba" Téged olvasva akár igaz is lehetne.De hát rajta... (2012.02.09. 12:27) Tállai Bandi fagyos orgazmusa
  • Utolsó 20

Hagyó, a trendguru

2012.01.16. :: Snakeskin

Köszönjük az MTI-nek a legújabb divatfotót, amely a Pesti Központi Kerületi Bíróság bemutatóján készült.

Hagyó Miklós - arcán vastag blurrel - néz maga elé egy másik dimenzióból. Társai a vadító, kerületfüggő sztrítfesön és a csokornyakkendős, kissé bohém elegancia között táncolnak, de középen áll az igazi trendguru, akinek zseniális fekete sál-piros nyakkendő kombója elhomályosítja a két statiszta tekintetének csillogását.

hagyo.jpg

Az igazi telitalálat az ágyék elé hanyagul tartott táska, amelyet nem markol, inkább lágyan csippent a modell. Ettől szupersztár a szupersztár. Figyeljük meg az ordító különbséget közte, és a homályosra sminkelt manöken hölgy között. Utóbbi görcsösen kapaszkodik a kellékbe, mintegy védekezésül tartva azt maga elé. Elemi hiba. Hagyó ezzel szemben bájosan, ártatlan szelídséggel "lebegteti" a tatyót, ezzel is érzékeltetve zsigeri báját. A kontraszt a súlyos táska (nem doboz!) zord kéksége és a benne fehérlő felirat között pedig zseniális.

Tökéletesen komponált fellépés. Magabiztos eleganciával üvölt az ártatlanság vélelme, minden idők leghuncutabb politikai üzenetével megspékelve, mely vidáman rikkantja arcunkba a 2012-es mottót:

All Star! Nem vagy egyedül!

13 komment · 1 trackback

Címkék: vidám ország Hagyó Miklós

A bejegyzés trackback címe:

https://snake.blog.hu/api/trackback/id/tr373555515

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kezdeni valamit a hülyékkel 2012.01.16. 18:47:46

Olvasom, indul a hülyék menete Budapestre, megünnepelni az önrendelkezést, valamint vesszentrianon. Meg mindaz, ami még szembe jön ott fönt, a Szent Orbán téren....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

flippant 2012.01.16. 19:10:44

Ez is megfogja úszni egy ejnyebejnyével, mint a többi tolvaj bolsevik. Köszönjük viktor!

A bóvli kormány most már a lottóval is csal!! 2012.01.16. 19:11:16

A Schmitt Pál doktori címét illető plágiumgyanú kivizsgálásáért

A Semmelweis Egyetem rektorának, a nemzeti erőforrások miniszterének, az MTA elnökének

A hvg.hu hírportál 2012 január 11-én hosszú cikket közölt, melyben azt állítja, hogy Schmitt Pál köztársasági elnök 1992-ben megvédett egyetemi doktori (dr. univ.) értekezése legnagyobb részt egy bolgár szerző művének – magyarra fordított – átvétele, anélkül, hogy ezt a szerző bármilyen módon feltüntette volna. A portál által bemutatott, tucatnyi oldalon sorakozó példa alapján a plágium kérdését nem lehet elhessegetni.

A Semmelweis Egyetem illetékes karának dékánja szerint a doktori címet szabályos eljárásban adták ki, a bírálatok egyértelműek voltak, ezért vizsgálatra nincs szükség. A doktori szabályzatoknak a cím utólagos megvonására vonatkozó rendelkezései* is megerősítik, hogy a tudományos fokozatok kiadásának folyamata, a minősítő eljárások képtelenek teljes mértékben kizárni a plágium lehetőségét. Ezt mutatja a közelmúlt számos európai és egyesült államokbeli esete is. Az eljárás szabályos volta nem függ össze a munka eredetiségével; a méltató bírálatok lehetnek teljesen jóhiszeműek, amennyiben a bírálók nem ismerhetnek egy magyarországi könyvtárban nem fellelhető, egyetlen példányban létező kéziratot, vagy egyéb munkát. Éppen ezért a plágium gyanúját csak tisztességes, alapos és mindenre kiterjedő vizsgálat – tehát a különböző szövegek gondos, szakértő összehasonlítása – után vethetjük el.

Egy tudományos intézményrendszert nem csak az minősít, hány kiváló képességű kutatót juttat el a doktori fokozatig és ők hány minőségi publikációra képesek. Legalább ilyen fontos, miként kezeljük a tudományos etikát, az olykor alapvető erkölcsi normákat áthágó, a tudomány tekintélyét romboló eseteket, és korrigáljuk-e az előforduló hibákat. A plágium súlyos vád, és a felsorakoztatott bizonyítékokat látva nem maradhat tisztázatlanul. Nem maradhat, hiszen így árny vetül minden magyarországi egyetemen, tudományos intézményben szerzett tudományos fokozatra, minősítésre. A mi tudományos fokozatainkra. Ha a hvg.hu által bemutatottak után azt üzenjük a kutatók következő nemzedékének és a világ tudományos életének, hogy a magyar tudományos életben ilyen súlyú és ilyen súlyos bizonyítékokkal alátámasztott váddal nem is foglalkozunk, akkor ezzel a magyar tudományos élet intézményeit hiteltelenítjük el. Az általunk megszerzett tudományos fokozatok, minősítések ettől kezdve kétes értékűek, hiszen kívülről az látszik: Magyarországon vonakodnak megtenni azt, ami máshol magától értetődő. Ez akár oda is vezethet, hogy a jövőben a magyar kutatók nem lesznek szívesen látott partnerek a világban, és a magyar szerzők munkáit gyanakvással fogadják.

Amikor eldöntöttük, hogy Magyarországon szerzünk tudományos fokozatot, elvégezzük az ehhez szükséges kutatómunkát, és végigjárjuk a fokozat- és minősítésszerzés útját, akkor a magyar tudomány, a magyarság hírét is öregbíteni akartuk. Bíztunk benne, hogy a szigorú fokozatszerzési, minősítési eljárás azt szolgálja: utólag is büszkék lehessünk magunkra és intézményeinkre, ahol sikerült teljesítenünk a követelményeket. Mi továbbra is büszkék szeretnénk lenni a magyar tudományra. Ez azonban lehetetlen a tisztességes, nyilvános és átlátható vizsgálat nélkül. Ezért arra kérjük a Semmelweis Egyetem rektorát, a nemzeti erőforrások miniszterét és az MTA vezetését, hogy mindent tegyenek meg a vád tisztázására.

Ferdinand Kruppe (törölt) 2012.01.16. 19:13:09

Ezen a képen a LÁGYÉKA előtt tartja a táskát.
Lehet, hogy van ágyék előtt (mögött) tartott táskás kép is, de akkor a cikket azzal kellett volna illusztrálni.

Amúgy eleve nem értem, ez mitől hír?!

venator 2012.01.16. 20:56:48

"Amúgy eleve nem értem, ez mitől hír?!"

Nem tisztem megvédeni a posztírót, de ez nem hír, hanem blogposzt. Más műfaj. Híreket az újságokban, hírportálokon és a híradóban találsz.

Case · http://streetartbp.hu/ 2012.01.16. 20:57:13

És ráadásul Converse! Nagyon trendi! :D

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2012.01.17. 03:28:15

Eddig arról szóltak a hírek, hogy kigyúrta magát, meg lefogyott. De hát itt még poci van. Átverés!

CSÉ 2012.01.17. 03:28:34

Ennek a bejegyzésnek minden szava kincs! Hülyére röhögtem magam. :)

Gekko 2012.01.17. 03:28:53

@koopal: Te nem tudod, mi az a blog? Szegény ember...

villamos alóli kacaj 2012.01.17. 03:29:44

: Snakeskin
Ez elég gusztustalan volt!
Akár zászlót is égethetnél!

Ferdinand Kruppe (törölt) 2012.01.17. 09:40:01

Amíg a blog.hu-n van, addig csak egy poszt, aki ilyesmire kíváncsi, keresse ki.
Ha beválogatják az index.hu (hírportál...) főoldalára, azzal (köz)hírré teszik.

Szerintem méltatlanul, és ez a lényeg.

P.mester 2012.01.17. 13:03:17

@koopal:

ez nettó hülyeség. láthatóan verbálisan intenzíven küszdödsz, hogy a hírt az ún. közhírré tevéssel összemosd.
süti beállítások módosítása